Gå til sidens hovedinnhold

Christel Alsos har blitt mamma for første gang

Se hva vi fant...

Delte gladnyheten på Instagram.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Artisten Christel Alsos og hennes samboer Finn-Erik Rognan har blitt foreldre foreldre for første gang. Det avslører førstnevnte selv på hennes egen Instagram.

«Jeg har aldri før kjent på så store følelser av lykke, glede, bekymring, ansvar og mening. Et hav av nye tanker og perspektiver jeg ikke ante noe om.» skriver hun til et bilde av henne og den lille.

«Verdenen min er helt forandret og jeg er så fortapt og forelsket i denne gutten og vår lille familie. Dette har virkelig sprengt ut noen nye rom i hjertet, og nå banker det også på utsiden av kroppen.» skriver hun videre og avslører at den lille gutten har fått navnet Felix Winter og ble født 11. juli.

Også Alsos samboer har delt et bilde av han og sønnen på sin Instagramprofil.

«Velkommen min elskede sønn. Æ ska ta vare på dæ»

Les også: 90-tallsstjernen er tilbake: – Sluttet å være sint

Gjenforent etter den bitre striden

Fredag slipper den amerikanske rapperen Kanye West (44) et etterlengtet nytt album til fansen.

Det har vært høye forventninger til hva rapperen skulle finne på denne gangen, og som alltid: han skuffer ikke.

Les også: Piers Morgan nekter å beklage til Meghan: - Jeg vil heller spise veganske pølsehorn

Albumet inneholder flere samarbeid med blant annet Pusha T, Lil Baby og Travis Scott - men det var likevel et annet samarbeid som har fått fansen til å gå amok.

Etter en ti år lang strid mellom de gamle kompisene Kanye West og rapperen Jay-Z, skal nemlig de to ha lagt feiden bak seg og gjenforenes på albumet, skriver Metro.

Nettstedet skriver at det var under en eksklusiv konsert i Atlanta torsdag at nyheten om samarbeidet sprakk. De to har ikke samarbeidet siden 2011.

Fansen er i ekstase over nyheten og Twitter har kokt de siste timene.

Les også: Anna Farris har giftet seg med forloveden Michael Barrett i hemmelighet

- Jeg mister familien min

Men det er ikke bare låten med Jay-Z fra det nye albumet som får fansen til å sperre opp øynene. Det har også vært forventet at Wests kommende ekskone, Kim Kardashian (40) skal bli nevnt i albumet.

Ryktene har svirret i ukesvis om West kom til å lange ut mot Kardashian og resten av familien hennes, men det ser ikke ut til at West har dratt den så langt.

Istedenfor ser det ut at West faktisk er mer deppa enn sint over den kommende skilsmissen, da en av sangene hans synges det at han «mister» familien sin.

Les også: Kjendisene saksøkes for å dele bilder av seg selv

Teksten skal inneholde i følge Hollywood Life et vers hvor West synger:

«Jeg mister familien min»

Fansen har vært kjappe til å trekke trådene mellom skilsmissen og West, og at den handler om Kardashian og deres fire barn North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm, (2).

Les også: Kate Beckinsale går hardt ut mot botoxrykter: - Jeg blir forbanna

Observert sammen igjen

Det har vært mye skriverier om Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) den siste tiden, etter at romantiske følelser tilsynelatende har blusset opp mellom dem igjen – hele 17 år etter at duoen brøt forlovelsen og gikk fra hverandre i 2004.

Lopez og Affleck, også kalt «Bennifer», var nemlig et av Hollywoods heteste par på begynnelsen av 2000-tallet, men forholdet skulle ikke vare. De gikk begge videre til andre partnere – men skal nå altså ha funnet tilbake til hverandre.

Til nå har ingen av de to bekreftet forholdet, men det dukker stadig vekk opp nye hint om at kjærligheten blomstrer mellom de to.

Les også: Idris Elba ønsker lovendring etter rasisme: - Si det med navnet ditt, ikke brukernavnet ditt

Sist ut er at de to har blitt avbildet sammen på deres felles venninne, Leah Reminis bursdagsselskap nylig.

Remini la nemlig ut en video på Instagram med flere bilder fra den aktuelle kvelden, og der dukket det opp et bilde av paret og Remini.

Les også: Her viser skuespilleren frem litt for mye på den røde løperen

Siden «Bennifer»-ryktene begynte å svirre har det gått fort i svingene. Tidligere denne måneden kunne UsWeekly skrivet at paret var på husjakt sammen.

Overfor UsWeekly fortalte en kilde at de to allerede sover hos hverandre når de ikke er på jobb.

– De har planer om å flytte sammen veldig snart. Det føles som om de har vært sammen i årevis, ikke bare noen måneder. De føler seg velsignet som har funnet hverandre igjen – og oppdaget ekte kjærlighet, sa kilden til nettstedet.

En annen kilde forsikrer om at forholdet er seriøst:

– De er hundre prosent klare for å ta det neste steget og for å tilbringe resten av livet sitt sammen.