Gå til sidens hovedinnhold

Christel Alsos røper hvem kjæresten er: - For et lykketreff det skulle vise seg å bli!

Musikkartisten avslører at hun møtte sin nye kjæreste på «Hver gang vi møtes».

(Avisa Nordland): Christel Alsos (34) var knust av kjærlighetssorg da hun deltok på innspillingen av «Hver gang vi møtes» i fjor.

34-åringen har tidligere fortalt at hun fant ny kjærlighet på settet – men hvem dette var har hun ikke røpet før nå.

Mannen som hun falt for, og nå er samboer med, var Finn-Erik Rognan (42). Han er regissør og fotograf på «Hver gang vi møtes».

Det melder VG.

På Instagram skriver artisten:

Da innspillingen av «Hver Gang Vi Møtes» startet sto jeg samtidig midt i et samlivsbrudd. Det føltes brutalt, hverdagen og livssituasjonen ble fullstendig snudd på hodet, og jeg var usikker på om jeg ville klare å gjennomføre. Men jeg var likevel bestemt på å fullføre oppholdet og forlot kaoset hjemme. Og for et lykketreff det skulle vise seg å bli! Der inne møtte jeg et knippe helt fantastiske mennesker som tok imot meg og løftet meg opp da jeg virkelig trengte det mest. I tillegg var den musikalske utfordringen med å tolke låtene til de andre noe som i ettertid har gitt meg mer guts når det gjelder min egen musikk, og hele opplevelsen har sprengt noen barrierer i hodet. Det er lurt å gjøre ting man i utgangspunktet er litt redd for. At jeg attpåtil skulle treffe min nåværende kjæreste inne på gården var jo rett og slett tidenes bonus! Jeg har aldri følt meg så harmonisk og på riktig sted før og jeg nyter hvert sekund av det. I kveld vises et tilbakeblikk på denne avgjørende tiden av livet mitt på TV2. Jeg skal se på sammen med kjæresten min.

Lørdag kveld viser TV2 «Hver gang vi møtes – tilbakeblikk», hvor artisten fra Fauske og hennes seks musikalske makkere mimrer om de gode stundene.


Les flere saker fra Avisa Nordland her:

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff