Programleder Christer Falck (54) og kjæresten Line Vee Hanum venter barn. Det avslører den kommende faren selv i et innlegg på Facebook tirsdag ettermiddag:

«12. januar 2022 er den store dagen. Vi krangler litt om navn (mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist). Men siden Line alltid har dobbeltstemme så vinner nok hun».

Altså tyder mye på at terminen på den lille er nettopp 12. januar neste år, men om det er en gutt eller jente er foreløpig ikke kjent. Med tanke på navneforslaget til Falck er det imidlertid nærliggende å tro at det muligens er en sønn de venter.

Les også: Dette er alle «Maskorama»-hintene

Falck deler samtidig et bilde av seg selv og kjæresten, samt et bilder der Hanums babymage vises.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Falck, foreløpig uten hell.

Dette blir parets første felles barn, men Falcks tredje. Han har sønnen Isak og datteren Iben fra et tidligere forhold med skuespiller Synnøve Macody Lund (45).

Møttes på jobb

Christer Falck og Line Vee Hanum ble et par i 2011, da sistnevnte var pressesjef i TV3.

Hanum hadde da de siste seks årene hatt ansvaret for «Robinsonekspedisjonen» på samme kanal, der Falck var programleder.

Da forholdet ble kjent bekreftet Falck overfor Se og Hør at han hadde møtt kjæresten på jobb.

– Jeg kan bekrefte at Line og jeg er kjærester. Livet er veldig fint, sa han.

Les også: Helene Olafsen venter sitt andre barn

Overfor ukebladet fortalte samtidig Glenn Støldal, daværende presse- og informasjonsansvarlig i TV3, at de hadde blitt informert om forholdet mellom programlederen og pressesjefen – noe de syntes var helt uproblematisk.

– Det å bli godt kjent med en programleder er viktig for en informasjonskonsulent, sa Støldal til Se og Hør.

Skrøt av kjæresten

Kort tid etter at forholdet mellom de to ble kjent, la ikke Falck skjul på at det var praktisk å jobbe med kjæresten.

– Hun har faktisk vært foran nesa mi i seks år, og det er jo litt morsomt. Men vi sparer jo TV3 for mye penger når vi nå er kjærester. I stedet for å ringe hverandre hele tiden, kan vi hviske produksjonsrelaterte spørsmål til hverandre i øret på natta når vi er sammen på jobb, sa han til VG under innspillingen av en vinterversjon av «Robinson» i 2012.

Les også: Her blir «Robinson»-Veronika konfrontert med fortiden sin: – Trodde jeg var frisk

Videre hadde han flere lovord å komme med om sin kjære.

– Hun er den morsomste dama jeg har møtt i hele mitt liv. Jeg tror hun sånn rundt regnet har fem, seks latterkramper hver dag. Da er det vanskelig og ikke bli glad i nærheten av henne, sa han.