Christer Falck og kjæresten Line Vee Hanum har fått sitt første barn sammen. Det avslører han på sin Facebook-profil mandag ettermiddag.

Paret fikk en gutt som kom til verden torsdag kveld, en dag over termin.

«På torsdag kveld poppet Lil’ Mikkel ut. Far har trengt litt ro disse dagene. Line er litt mer cool på det», skriver Falck på Facebook.

Det var i begynnelsen av november at Falck delte den hyggelige nyheten om at han skal bli pappa igjen. Det gjorde han via et innlegg på Facebook, der han skrev følgende:

«12. januar 2022 er den store dagen. Vi krangler litt om navn (mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist). Men siden Line alltid har dobbeltstemme så vinner nok hun».

Dette er parets første felles barn, men Falcks tredje.

Fra før av har han sønnen Isak og datteren Iben fra et tidligere forhold med skuespiller Synnøve Macody Lund.

Godt forberedt på pappalivet

Christer Falck er snart å se på tv-skjermen igjen, denne gangen som deltaker i Discovery-satsningen «16 uker i helvete». I programmet skal han og fem andre kjente profiler skal jobbe hardt mot en sterkere, sunnere og lettere kropp.

Les også: Christer Falck har snudd helt om på livsstilen før familieforøkelsen: – Morsommere å veie lite

Da Nettavisen møtte den tidligere «Robinson»-programlederen under vårlanseringen til Discovery i desember, kunne han fortelle at familieforøkelsen bidro til at han sa ja til å være en av deltakerne i det nye tv-konseptet.

– I sommer så jeg meg selv i speilet og tenkte at dette er ikke en kropp å gå rundt med i fullt alvor. Også fikk vi oss en hund i løpet av sommeren, og den var akkurat gammel nok til å gå lange turer da jeg fikk denne forespørselen. Og ungen kommer i januar, så da ble det sånn: Nå har jeg en høst der jeg kan «shine» meg opp, fortalte 54-åringen til Nettavisen.

Med en lettere kropp ble det også lettere å bli pappa, sa han:

– Det er det letteste i verden nå. For nå kan jeg løfte han opp uten å tenke på rygg og vondter. Så det blir stas.

Møttes på jobb

Christer Falck og Line Vee Hanum ble kjærester i 2011, da sistnevnte var pressesjef i TV3.

Hanum hadde da de siste seks årene hatt ansvaret for «Robinsonekspedisjonen» på samme kanal, der Falck var programleder. Da forholdet ble kjent bekreftet Falck overfor ukebladet Se og Hør at han hadde møtt kjæresten på jobb.

Les også: Håvard Lilleheie ble pappa igjen

– Jeg kan bekrefte at Line og jeg er kjærester. Livet er veldig fint, sa han den gang.

Overfor ukebladet fortalte samtidig Glenn Støldal, daværende presse- og informasjonsansvarlig i TV3, at de hadde blitt informert om forholdet mellom programlederen og pressesjefen – noe de syntes var helt uproblematisk.

– Det å bli godt kjent med en programleder er viktig for en informasjonskonsulent, sa Støldal til Se og Hør.