Gå til sidens hovedinnhold

Christer Falck: - Han sa bare «Vil ikke», «Vil ikke», «Vil ikke»

Men så plutselig ville han allikevel...

Forlagseier, plateprodusent, arrangør og programleder Christer Falck står bak flere plateboksutgivelser som blant annet «Motorpsycho - A Boxfull Of Demons LP» (2018), «Marius Müller - Solo» (2018), Trond Granlund - 1973 - 1986», (2017) og den meget spennende boksutgivelsen der over 100 norske artister hyllet Michael Krohn og Raga Rockers med utgivelsen «Sannhet på boks» som ble utgitt i 2015.

Om sistnevnte utgivelse kunne Christer Falck i dag via sitt innlegg på sin facebookside følgende:

- "I 2015 var jeg så heldig å få være med på å hylle Michael Krohn og Raga Rockers med boksen «Sannhet på boks». I løpet av den tiden oppdaget jeg hvor utrolig vanskelig det var å få med meg Michael på ting. Helt naturlige ting å stille opp på i min (hore)-verden. Men Michael hadde bestemt seg for hva som passet ham, og uansett hva jeg kom slengende med, så klang det dårlig.

- «Har fikset deg inn på tv!»

- «Vil ikke»

«Har fått en til å lage en statue av deg!»

- «Vil ikke»

«Det blir stor spesssssial i landets største avis!»

- «Vil ikke»

Og sånn gikk dagene.

Har lært utrolig mye av Michael. I disse SoMe-dager, sier alle ja til alt, og man drukner i videoer om folk som skal selge ett eller annet. Michael er ikke til salgs. På noen som helst måte. Og det er litt deilig med folk som setter grenser. Så da jeg startet min konsertserie «Gåsehud» i Nordstrand kirke i fjor, var den siste jeg tenkte å invitere, Michael. Ikke at han ikke har noe i en kirke å gjøre. Ikke at jeg ikke ville. For all del. Men fordi jeg visste hva svaret kom til å bli. - «Vil ikke»

Derfor var det litt ekstra stas da Michael tydeligvis hadde lest om konsertserien i lokalavisa (vi bor ikke så langt unna hverandre), og en mail dukket opp: - «Hvorfor får ikke jeg spille i kirka?»

HÆÆÆ? Pranker han meg? Michael Krohn i kirka. Sin første kirkekonsert I HELE SITT LIV? - «Klart du skal spille i kirka», sa jeg, mens jeg fortsatt lurte på om han dro meg i leggen.

Men nå er det klart. Lørdag den 6. april har han med seg sin makker for anledningen Geir Bratland (som heller ikke tror har spilt mange kirkekonserter).

Her kan du få kjøpt billetter til arrangementet

(PS! Rockman eller Nettavisen har ingen provisjon knyttet til billettsalget)

Les også: Artister står i kø for å få spille i Norge

Klar for Gåsehud og Michael Krohn?

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)

Les flere spennende saker på: Rockman.no

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten

Kommentarer til denne saken