Gå til sidens hovedinnhold

Christine Dancke ute av «Kompani Lauritzen»: – Kunne ikke tapt for en bedre type

Christine Dancke angrer på én ting under oppholdet i militærleiren.

«Kompani Lauritzen» har de siste ukene utfordret deltakerne på svært krevende psykiske og og fysiske utfordringer.

For NRK-profilen Christine Dancke var det imidlertid helt andre ting som gjorde at hun havnet i lørdagens dimmekamp, som forårsaket at hun røk ut av konkurransen.

Les også: Dette tjener «Kompani Lauritzen»-profilene

– Det var kjipere å ende i dimmekamp fordi jeg var dårlig på å gjette klokka! Jeg var klar for å utfordre meg ganske mye mer fysisk, sier Dancke til Nettavisen på spørsmål om hun synes det var kjipt å ryke ut av konkurransen.

Intense øvelser

Ukens utfordringer var alt annet enn hverdagskost for deltakerne. Samtlige måtte blant annet inn i et rom å inhalere CS-gass, som gjorde at de slet med å puste, for deretter å avgi ordre og fullføre et puslespill. I tillegg ble de utfordret på en slags orienteringsløype der de måtte hanke inn flest mulig poeng ved å orientere seg frem til ulike poster.

Og det var ved denne utfordringen Dancke slet. Da de kom tilbake måtte deltakerne gjette hvor lang tid de hadde brukt, og Dancke kom dårligst ut, sammen med Jakob Schøyen Andersen som hun havnet i dimmekamp med.

Dimmekampen gikk ut på å huske ordre fra programleder Kristian Ødegård, og stillingen ble til slutt 4-1 til Andersen.

– Jeg ble glad på Jakobs vegne, men selvsagt kjipt å gå ut av en konkurranse! Det er alltid mest gøy å vinne, sier Dancke til Nettavisen og angrer på at hun ikke kunne beregne tiden bedre.

– Jeg skulle ønske jeg var litt bedre på å gjette hva klokken var, men ellers er jeg veldig takknemlig for å ha fått muligheten, sier hun.

Godt å komme hjem

Dancke legger imidlertid ikke skjul på at det var godt å komme hjem, selv om hun hadde ønsket og sett for seg et lenger opphold på «Kompani Lauritzen».

–Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å klemme kjæresten min, spise smågodt og sov i sofaen, forteller Dancke til Nettavisen.

Les også: Fenriken fra «Kompani Lauritzen»: Slik er han på hjemmebane

Følelsen av felleskapet inne på militærleiren er noe musikk-profilen kommer til å savne, men kommer ut av det hele med flere gode opplevelser og erfaringer.

–Jeg føler meg litt modigere når det kommer til å møte uforutsette ting. Jeg er veldig glad for å ha fått en positiv opplevelse ut av å kaste seg ut i noe skummelt, sier hun.