Gå til sidens hovedinnhold

Christine Koht uteble fra pressekonferanse - innlagt på sykehuset

Christine Koht (53) lanserte bok i dag, men fikk ikke vært tilstede på presentasjonen.

Det er KK som torsdag skriver at TV-profilen er innlagt med dobbeltsidig lungebetennelse og får hjelp til å puste.

I dag skulle hun egentlig deltatt på en pressekonferanse i regi av forlaget Gyldendal. Hun er aktuell med boken «Kohts bok», som har blitt til i samarbeid med hennes podkastmakker Joachim Førsund.

I stedet for at hun selv kunne være tilstede ble bokpresentasjonen i stedet innledet med en videohilsen fra Koht i sykesengen:

– Det er ingenting, og det her mener jeg; det er ingenting jeg synes er mer gøy enn en pressekonferanse. (...) Jeg lå i respirator for ett år siden, har vært lam, og bygget meg opp, og til og med klart å løpe i trapper. Så har han sagt pressekonferanse, og da har jeg tenkt: «Yeah, det må jeg styrke meg til». Men så skjedde det. Jeg ble kjempesyk, og så var det bare rett inn på sykehuset, forklarer Christine i videoen, melder KK.

Les også: Kreftforeningens hederspris til Christine Koht

Førsund forklarer sykehusinnleggelsen slik:

– Hun har vært veldig frisk lenge, men så ble hun lagt inn på sykehuset. Hun har vært innom sykehuset flere ganger, siden hun har dårlig immunforsvar og får infeksjoner veldig lett, i tillegg til at de har vært veldig redde for koronasmitte. Christine har alt man ikke skal ha, sier Førsund.

Samtidig forteller han at kreften er nedkjempet, i hvert fall inntil videre, men at det stadig dukker opp potensielt livstruende bivirkninger.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken