*Nettavisen* Livsstil.

Courtney Cox hylles for bikinikroppen: - Dette er derfor du er legende

Se hva vi fant på Instagram:

«Friends»-stjernen får fansen til å klappe i hendene med ny video på Instagram.

24.07.19 13:25

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

En video som «Friends»-stjernen Courtney Cox (55) la ut på Instagram tidligere denne uken har virkelig falt i smak hos fansen.

Spilt baklengs overrasker Cox fansen i bikini, der hun kommer hoppende opp fra bassenget og elegant tar i mot både solbriller og kald drikke.

- Nå forstår jeg endelig hva Missy Elliot mener med «put your thing down, flip it and reverse it». Tok meg bare ti år, skriver Cox til innlegget på Instagram, og referer til en av Missy Elliots mest populære sanger, «Work it».

Den kanskje noe «sassy» humoren til «Friends»-stjernen har tilsynelatende falt i god smak hos fansen, som har sett videoen i overkant av to millioner ganger.

- Jeg har sett denne atten ganger, kommenter en fan.

- Dette er noe av det beste jeg har sett noen gang, kommenterer en annen.

- Okei, dette er derfor du er en legende, skriver en tredje.

Klikk på bildet for å forstørre.

HOLDER SEG BRA: Courtney Cox avbildet i 2006 sammen med eksmannen David Arquette som hun skilte seg fra i 2013.  Foto: NTB Scanpix

Også flere har bitt seg merke til den veltrente kroppen til 55-åringen, og hyller skuespilleren for måten hun holder seg i form på.

- Du rocker fremdeles kroppen din, skriver en, mens en annen ikke kan forstå at hun er 55 år gammel.

- Ble du akkurat 35, eller hva? Skriver en i kommentarfeltet.

Se klippet øverst i saken!

Raser mot Kylie Jenner

Det er imidlertid ikke alle som har fått kjenne på den samme hyllesten som Cox har motatt de siste døgnene. Snarere tvert i mot.

Med kjæresten Travis Scott (28) holdene rundt seg, delte realitystjernen og gründeren Kylie Jenner (21) et bilde av de to turtelduene sammen på Instagram tidligere denne uken.

Med over åtte millioner likerklikk var det imidlertid ikke alle som ble sjarmert av kjærligheten de viser overfor hverandre. Noen hang seg nemlig opp i en detalj på bilde, som har fått flere til å se rødt.

- Dere burde skamme dere for å parkere på en handikapplass. Dere vet ikke hvordan det er å ha funksjonshemming. Hilsen handikappet, kommenterer en blant annet, og referer til handikapskiltet i bakgrunnen i bildet - bak den parkerte bilen til superparet.

- Så..hvem av dere er handikapet? Skriver en annen.

Selv har ikke Kylie Jenner kommentert kritikken som har haglet mot henne de siste dagene.

Vekker oppsikt med «look-a-like»

En annen som vekker oppsikt på Instagram - av helt andre grunner - er den ukjente «Look-a-liken» til den verdenskjente artisten Rihanna (31)

På Instagram har 31-åringen lagt ut et bilde av en liten jente som likner artisten på flekken.

- Mistet nesten telefonen min, skriver sangeren til bildet.

Flere har latt seg fascinere av den slående likheten og har kastet seg på delingen av bildet, i håp om å nå frem til vedkommende. Blant dem supermodellen Tyra Banks (45).

- S.O.S. Vær så snill å hjelp til med å identifisere Rihannas mini-me! Skriver hun til bildet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.