I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Skuespiller Don Johnson (71) deler gjerne av formuen sin med barna sine. Men han gir dem en betingelse: at de går på college. Det avslørte han til programleder Seth Meyers, under «Late Night with Seth Meyers» denne uken.

Under intervjuet forteller Johnson at datteren, Dakota Johnsen (31), «slapp bomben» da de diskutere videre utdanning. Datteren skal da ha sagt rett ut «å, nei. Jeg skal ikke på college».

Les også: Matthew McConaughey vurderer å stille i guvernørvalget i Texas

Selv om Johnson skal ha truet med at hun da ikke ville få en krone fra ham lenger, skal ikke det ha endret meningen til datteren som var fast bestemt på ikke å gå på college.

Spør ikke om tips lenger

Johnson visste på dette punktet ikke at datteren allerede hadde fått en rolle i filmen «The Social Network» fra 2010.

Hun har likevel klart seg veldig godt, for siden den gang har hun hatt flere store roller i store filmer, og er mest kjent for hovedrollen i «Fifty Shades of Grey»-filmene.

Johnson forteller også under intervjuet at datteren har sluttet å ringe ham for tips og hjelp.

- Hun ringer meg og sier at hun gjerne skulle møtt meg, men at hun er opptatt med å filme tre filmer samtidig, sier han i talkshowet.

Les også: Selena Gomez sliter med å stole på andre etter bruddet med Justin Bieber

Blitt mor

Den 29 år gamle modellen Emily Ratajkowski ble mor for første gang mandag denne uken.

Sammen med mannen, skuespiller og produsent Sebastian Bear-McClard (31), tok de imot barnet Sylvester Apollo Bear på selveste kvinnedagen.

«Sly kom til verden 8. mars, på den mest surrealistiske, vakre og kjærlighetsfylte morgenen i mitt liv» skriver skuespilleren i en Instagram-post hun la ut sent torsdag kveld.

Modellen, som før fødselen ikke ville avsløre kjønnet på babyen, har tidligere røpet at hun og ektemannen skal oppdra barnet i et kjønnsnøytralt hjem. Hun vil ikke tvinge kjønnsroller på barnet, skriver The Daily Mail.

Les også: Monica først ut av «Ex on the Beach – Afterski»: – Det var planlagt med produksjonen

Tulleringte Justin Timberlake

Eve Hewson (29), datteren til U2-frontfigur Bono (60), forteller i et intervju med det britiske morgenshowet «This Morning», at hun og søsteren tulleringte Justin Timberlake (40) da de var yngre.

Hewson forteller at hun og søsteren fikk tak i farens adressebok og prøvde å tulleringe flere mennesker, inkludert Timberlake, som var den eneste som svarte telefonen.

Hun kan avsløre at de spurte artisten quiz-spørsmål fra baksiden av en pakke frokostblanding.

- Det var et av de beste øyeblikkene i livet mitt, sier skuespilleren i intervjuet.

Les også: Hertuginne Meghan har sendt Piers Morgan-klage til ITV

Hewson mener Timberlake må ha et stort konkurranseinstinkt da han ikke la på, skriver People. 29-åringen legger også til at sangeren gjorde det bra, og svarte riktig på de fleste spørsmålene.

- Han bare fortsatte å svare. Han var sjarmert av oss.

Les også: Maren Platous nye liv i Oslo etter bruddet med Kygo: – Aldri hatt det så bra før

Husk å høre på podkasten vår «Schendis». Den kan du høre overalt du hører podkast!