*Nettavisen* Livsstil.

Damer vil ha sex i over en time

Du varer i snitt syv minutter, det er 53 minutter for lite.

05.02.19 16:30

Det store amerikanske mannemagasinet Maxim har gjennomført sin årlige sexundersøkelse blant kvinner (hva andre menn mener om sex er selvfølgelig ekstremt uinteressant). Undersøkelsen avslører at det er relativt stor avstand mellom etterspørsel og tilbud.

Tid for samleie, eller samleietiden

Det største gapet mellom tilbud og etterspørsel er utvilsomt i tiden brukt på et samleie. En større undersøkelse viste tidligere i år at et gjennomsnittlig samleie varer i 5 til 7 minutter, og veldig få varer lengre enn 12-13 minutter.

Det er greit for kun 7,2 prosent av kvinner, ifølge Maxims undersøkelse.

Det er flere som vil at et samleie skal vare over en time (8,7 prosent), mens de aller fleste mener det skal vare opp mot 30 minutter (32,9 prosent). Samtidig sier hele 23 prosent at de vil ha samleie i opp til en time.

Muligens ikke så rart det selges en del Viagra rundt omkring.

Dette fantaserer kvinner om

Ja, du tenker selvfølgelig på hun fine dama på Narvesen eller eksen, men du kan faktisk stole på dama di. Hele 74 prosent av de spurte fantaserer bare om deg.

Samtidig bør du kanskje styre unna de 6 prosentene som fantaserer om en annen mannlig bekjent, og heller styre mot de 5 prosentene som fantaserer om en dame.

Ta dem bakfra

I de fleste romantiske filmer er det misjonæren som er det som skal være det romantiske og vakre, men damer har ikke det som sin favorittstilling. 31 prosent av de spurte vil gjøre det som bikkjer, som man sier i USA (doggy style), eller bakfra som man sier på kavnorsk.

Ikke langt unna er at dama er på toppen (27,1 prosent). Spooning, som mange snakker varmt om, er det 4,7 prosent som foretrekker.

Likevel, når det gjelder første gangen er det 57 prosent som gjerne vil ha det varsomt og vakkert som en sommervind. Så vet du at du ikke tar fram pisken første kvelden...

Gi dem orgasme

Hvis du er i det gavmilde hjørnet og vurderer å gi din kvinnelige partner en orgasme er det også greit å høre på flertallet. 44,1 prosent sier det beste er munnsex, mens 35,8 prosent sier at det faktiske samleiet er best.

Noe urovekkende er det muligens at 1,8 prosent sier det er den tredje sesongen av Glee som lettest gir de orgasme. Heldigvis er ikke den serien alt for poppis her til lands.

For å oppsummere resten så skal du betale regningen på første daten, damene vil gi deg en ny sjanse i senga hvis du er dårlig første gangen, den beste måten å møte noen på er å faktisk bare introdusere deg (nei, ikke pick-up-lines) og det damer liker minst er dårlig kroppshygiene.

PS! 23 prosent av alle kvinner har hatt - og likt - analsex.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag