I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Tirsdag kveld var det duket for førpremieren av den kommende James Bond-filmen «No Time To Die» i London, der den røde løperen var rullet ut for anledningen.

Som seg hør og bør dukket skuespillere i filmen samt andre kjente fjes opp, deriblant Daniel Craig (53), som spiller James Bond for aller siste gang.

Journalistene higet etter å få noen ord med den verdenskjente skuespilleren og hans siste opptreden som James Bond. Etter å ha spilt rollen som James Bond i mer enn 15 år var det ventet at skuespilleren hadde gjort seg opp en mening om hva han følte om det hele, men Craig var svært ordknapp.

Ifølge britiske medier virket det heller ut til at han forsøkte å ikke bry seg noe særlig om hva som foregikk tirsdag kveld, noe som utartet seg til en svært pinlig opptreden.

Ordknapp og uinteressert

På spørsmål fra journalistene om hva han tenker om å gi fra seg rollen som James Bond og hvem han eventuelt ønsker skal fylle skoene hans, var det vanskelig å få et svar. Journalistene fortsatte å forsøke å få oppmerksomheten til Craig, der blant andre reporteren til 9News Today, Brett McLeod, kom til ordet.

Les også: Daniel Craig nekter å etterlate barna milliard-arv: – Om du dør rik, har du mislykkes

– Er det trist at dette er den siste gangen du går ned James Bond-løperen? Spør reporteren.

– Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å savne dette. Kanskje. Vi får se. Jeg kan tenke på det i morgen, svarte Craig avvisende, før oppfølgerspørsmålet om han kunne tenke seg å «gjøre en Sean Connery» og gå tilbake til rollen på et senere tidspunkt i livet, ble tilsynelatende for mye for ham.

– Nei, definitivt ikke, svarte Craig kort.

Men ordknappheten stoppet ikke der. På spørsmål om hvem som burde steppe inn i den ikoniske skuespillerrollen, toppet Craig det hele:

– Det er ikke mitt problem, svarte han og avsluttet intervjusesjonen.

Latterliggjøres

Intervjuet, som ble fanget på film, har det siste døgnet blitt latterliggjort av både britiske medier og seere som fulgte med førpremieren.

Det britiske nettstedet Unilad omtaler det hele som «smertefullt kleint», mens avisen Daily Mail kaller opptredenen til Daniel Craig «svært frekk». Nyhetsskanalen 9News Today, som gjorde intervjuet med skuespilleren, brøt på sin side ut i latter da de viste frem intervjuet i sin egen sending.

– Hva er galt med ham? spør programlederen Karl Stefanovic mens han holder seg til magen og ler.

– Det kan da ikke være så vanskelig? Gjør en liten innsats og besvar spørsmålene, legger programleder Alloson Langdon til.

Hva Daniel Craig faktisk tenker om det hele er uvisst, da han foreløpig har han ikke kommentert hendelsen på rød løper.

Salma Hayek høster kritikk

En annen som har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet er skuespiller Salma Hayek (55).

På Instagram tirsdag delte den Oscar-nominerte skuespilleren et bilde av seg selv sammen med ektemannen Francois-Henri Pinault (59).

– Jeg er så stolt av mannen min. Kering kunngjorde forrige uke at de skal gå helt pelsfritt, skriver Hayek til bildet.

Mens kjente personligheter som Jennifer Lopez (52) klapper seg i hendene over det søte bildet og den glade nyheten, er det ikke alle som lar seg begeistre av Hayeks uttalelse.

Siden 2005 har Pinault vært styreleder og administrerende direktør i Kering-gruppen, som spesialiserer seg på luksesvarer og eier merker som Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Alexander McQueen.

At selskapet nå har valgt å kutte ut pels i sine produkter, mener flere bare er et «statement» for å få god publisitet.

Les også: Salma Hayeks uvanlige nakenbilde og Jennifer Anistons sosiale medier-debut tar Instagram med storm

– For et tøft liv... Ikke noe pels lenger, fnyser en i kommentarfeltet.

– Jeg tipper skinn og pels ikke er det samme. Så spørsmålet blir: Kommer de til å fortsette å tilby varer av skinn? spør en annen seg, mens andre mener at selskapet ligger langt bak.

– Dette kunne de gjort for 20 år siden. Jeg er glad det skjer, men det er trist at det tok dem så lang tid. Rike folk lever på en helt annen planet, skriver en tredje.

I skrivende stund har bildet generert i underkant av 400.000 likerklikk og over 3500 kommentarer. Foreløpig har ikke ekteparet besvart kritikken som fortsetter å strømme inn.

Ryktene rundt Angelina Jolie svirrer

Den siste tiden har ryktebørsen gått varm rundt det som angivelig skal være et romantisk forhold mellom skuespiller Angelina Jolie (46) og artist Abel Makkonen Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (31).

I juni ble de to observert sammen for første gang under det som kunne se ut som en date, og siden den gang er de blitt sett sammen i en rekke andre anledninger.

Nå skal paret også ha blitt observert i Los Angeles mens de forlot restauranten Giorgio Baldi, den samme italienske restauranten som de ble observert på sammen i juni tidligere i år, skriver Fox News.

Ifølge en kilde til Page Six skal de hyppige møtene imidlertid handle om helt andre ting enn romantikk.

– De forsøker åpenbart ikke å skjule møtene sine. Han er veldig fokusert på å komme seg inn i filmbransjen. Han holder for tiden på med en HBO-serie som han har hovedrollen i, uttalte en kilde som visstnok er en nær venn av The Weeknd, til nettstedet nylig.