I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er et gammelt ordtak som sier at «om du dør rik, så har du mislykkes». Eller, i følge skuespiller Daniel Craig (53) er det det.

Han kunne nemlig nylig avsløre i septemberutgaven av britiske Candis Magazine at han ikke har noen plan om å etterlate noe arv til barna sine den dagen han dør. Dette fordi han mener praksisen er «usmakelig».

Les også: Scarlett Johanssons ektemann bekrefter gladnyhet

– Jeg vil ikke overlate store summer til neste generasjon. Jeg syntes arv er ganske usmakelig. Min filosofi er å bli kvitt den, eller gi den bort før du går bort, sa han i intervjuet, og la til:

– Er det ikke et gammelt ordtak som sier at om du dør rik, så har du mislykkes?

Craig bemerket at industrimannen Andrew Carnegie ga bort milliarder av dollar før han døde i 1919, og sier:

– Det viser hvor rik han var, for jeg vedder på at han beholdt noe av det også.

Skyhøy formue

Skuespilleren har i følge Page Six en formue på svimlende 160 millioner dollar, noe som tilsvarer om lag 1,4 milliarder norske kroner.

People kunne tidligere i år rapportere at han i tillegg vil tjene over 100 millioner dollar for rollen som Benoit Blanc i Netflix-oppfølgerne til «Knives out».

Store deler av hans høye formue har trolig kommet fra rollen som James Bond, som han vil gjøre sin siste opptreden som i «No Time to Die», som kommer senere i år. Etter det er han ferdig som MI6-agenten.

– Jeg tror nok ikke jeg er i god nok fysisk form til å gjøre en til, sa han til Total Film i juni.

Les også: Ble nedlesset med spørsmål etter disse bildene: – Stjal fokuset fra hele episoden

Angivelig skal han ha fått 25 millioner dollar for å spille agenten i en siste film.

Craig er også gift med en annen Hollywood-skuespiller, nemlig Rachel Weisz, og paret fikk i 2018 en datter. Fra før har også Craig datteren Ella Craig (29). Weisz har også en sønn fra før.

Det ser imidlertid ikke ut til at noen av barna kan forvente seg arv den dagen den verdenskjente skuespilleren dør.

Les også: Ireland Baldwins nakentatovering vekker oppsikt: – Er det Kendall Jenner?

Fant tilbake til eksen

I begynnelsen av juni bekreftet One Direction-stjernen Liam Payne (27) at han og modellen Maya Henry (21) hadde gått hver til sitt. Duoen var et par i to år, og forlovet seg i starten av 2020.

Etter en sommer med spekulasjoner om de to kanskje har funnet tilbake til hverandre, kan det nå imidlertid se ut til at ryktene stemmer.

Daily Mail melder at de to har funnet tilbake til hverandre etter at de ble observert sammen på en båtfest i St.Tropez tirsdag.

I følge avisen skal Payne ha «vunnet henne tilbake» med en romantisk gest to måneder etter at de brøt forlovelsen.

Les også: Nå vil «alle» ha Cindy Crawfords 90-tallsfrisyre: – Ikke overraskende, sier norsk frisør

En kilde forteller også til avisen at de to bor sammen igjen.

– Liam prøvde å få henne tilbake etter at hun kom tilbake fra Storbritannia, og til slutt lyktes han etter en romantisk gest, sier kilden.

– Familien og vennene hans elsker Maya, fordi hun har sunn og god innflytelse på ham, så det har nok bidratt. De innså at de ikke kunne leve uten hverandre.

Selv om forlovelsesringen ikke er tilbake på Henrys finger, avslører kilden at datoen for bryllupet neste år fortsatt står.

Hyller kjæresten etter den dramatiske flyulykken

I 2008 var Kourtney Kardashians kjæreste, Travis Barker utsatt for en flyulykke som krevde fire menneskeliv.

Han selv og en kompis overlevde flyulykken, men som følge av den traumatiske opplevelsen har Barker slitt med flyskrekk og ikke flydd siden – før nå. Det skriver Page Six.

Nå hyller han kjæresten for at hun har hjulpet han med å overkomme frykten og fått han på et fly for første gang på 13 år.

«Med deg er alt mulig», skriver han i et innlegg på Instagram til et bilde av ham selv og kjæresten som kysser foran et privatfly.

Les også: Kourtney Kardashian overrasker med ny sveis

Var redd for å se fly

Som nevnt var Barker involvert i en flyulykke tilbake i 2008. Han selv og DJ-en Adam Goldstein ble kritisk skadd i ulykken, mens to piloter, Barkers assistent, Chris Baker, og livvakten Charles Still mistet livet i ulykken.

Selv om Barker og Goldstein overlevde ulykken slet de begge to i ettertid. Barker fikk tredjegradsforbrenning på 65 prosent av kroppen, tilbrakte månedsvis på sykehus og måtte gjennom 16 operasjoner.

Goldstein døde av en overdose ett år etter flykrasjen.

Tidligere i år åpnet Barker seg om den fatale krasjen til Men's Health, der han snakket om håndteringen av PTSD og skylden av å være en av de overlevende.

– Det var mørkt. Jeg kunne ikke gå på gaten. Om jeg så et fly på himmelen, var jeg helt sikker på at det kom til å krasje, og det ville jeg absolutt ikke se, sa han nettstedet.

Les også: Eksen raser: - Takk for at du ødela familien min