Lørdag kveld sparkes den 18. sesongen av «Skal vi danse» på TV 2 i gang. Nok en gang skal danseglade kjendiser få svinge seg på parketten og danse seg inn i folkets hjerter.

Les også: Dette har hun drømt om i tolv år: Nå har hun mistet håpet

Nytt av året er derimot at det er tidligere deltakere som får returnere til parketten. «Skal vi danse»-legender som Jørgine Massa Vasstrand (33), Aleksander Hetland (39) og Cengiz Al (24) er blant noen av dem som blir å se på dansegulvet i «Skal vi danse: All star».

Selv om konseptet er nytt, i tillegg til at det blir ny programleder, er dommerne de samme gamle. Trine Dehli Cleve (61), Merete Lingjærde (60) og Morten Hegseth (36) er alle med for å gi kjendisene poeng denne høsten.

Da Nettavisen møtte sistnevnte under Aschehougs hagefest torsdag kveld var det en danseklar Hegseth som gledet seg stort til «Skal vi danse: All star»-premieren denne helgen.

– Jeg gleder meg til premiere! Jeg ser jo for meg at det er ganske høyt nivå siden det er «All stars», men samtidig er det mange av de som ikke har vært med på mange år så det kan jo bli mye dårligere enn man tror, sa han med et glimt i øyet.

Kom med innrømmelse

Hegseth hadde sin debut som «Skal vi danse»-dommer i fjor og det er ingen tvil om at 36-åringen trives i «Skal vi danse»-miljøet. Men selv om han gleder seg stort til lørdagens premiere, innrømmet han at han egentlig gjerne skulle vært et helt annet sted enn på dommerbordet de neste lørdagene.

– Jeg ble litt bitter når jeg ikke ble spurt om å være med som deltaker, innrømmet Hegseth med et lurt smil.

Les også: Derfor er han ikke med i årets «Skal vi danse»-sesong

VGTV-profilen deltok nemlig i programmet i 2018 sammen med dansepartneren Mai Mentzoni og skulle gjerne heller gjort et comeback på parketten enn å fortsette i sin dommer-jobb i programmet.

Også Hegseths gode venninne, Lisa Tønne (44), som kom sammen med Hegseth til hagefesten torsdag kveld, kunne si seg enig med vennen sin.

– Jeg skulle gjerne sett deg som deltaker i årets sesong, uttalte hun før hun fortsatte:

– Jeg er fornærmet for at ikke jeg ble spurt om å være med i «Skal vi danse: All star», selv om jeg aldri har vært med, sa hun spøkefullt.

Selv om Morten Hegseth er glad i reality, er det et program han absolutt ikke vil være med på. Se hvilket og hvorfor i videoen under:


Premiere på lørdag

«Skal vi danse: All stars» har premiere på TV 2 lørdag og det er som sagt en rekke kjendiser, publikumsfavoritter og tidligere vinnere av «Skal vi danse» som nå får muligheten til å svinge seg på TV-parketten på nytt.

Les også: «Funkygine» tar utradisjonelt valg før «Skal vi danse»-premieren: – Ikke optimalt

I den nye versjonen av programmet har Helene Olafsen (32) tatt over stafettpinnen som programleder etter Katrine Moholt (48), som gjør comeback på dansegulvet etter 16 år. Også danser Tom-Erik Nilsen blir også å se tilbake på parketten etter syv år borte fra programmet.

Andre har ikke vært like lenge borte, som for eksempel Iselin Guttormsen som var en av fjorårets deltakere. I fjor måtte hun derimot trekke seg tidlig i konkurransen etter at hun brakk ankelen, men har i år store ambisjoner om å få svinge seg flere ganger på parketten.