*Nettavisen* Livsstil.

Dansetrøbbel for Bahareh Letnes etter under én uke med dans

STORE FORVENTNINGER: Det var mye oppmerksomhet rundt at kjæresteparet Bahareh Letnes og Per Sandberg skal delta i årets utgave av TV2-sendte Skal vi danse. Nå har Bahareh blitt satt litt tilbake i dansetreningen, mens kjæresten Per rykker fra. Her fra lanseringen i Operaen forrige uke.  Foto: Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Dansepartneren Fredric Brunberg har måtte trekke seg fra Skal vi danse.

13.08.19 13:29

Det er TV2 som melder om den leie situasjonen for Bahareh Letnes, som ikke engang har fått trene med dansepartneren en full uke før problemene slo til.

Med to og en halv uke til premieren har Bahareh altså havnet i en kjedelig situasjon, samtidig som kjæresten Per Sandberg rykker fra.

Les også: «Funkygine» om «Skal vi danse»-deltakelsen: - Har bare erfaring fra fylledansing

– Jeg vet at Fredric er blitt sykemeldt av legen sin. Jeg vet ikke så mye om sykdommen, forteller Bahareh til Nettavisen tirsdag ettermiddag.

I en kommentar til TV2 forteller Brunberg at han rett og slett har tatt seg vann over hodet.

– Jeg møtte veggen da jeg var med i svenske «Let’s Dance» i vår, og jeg var rett og slett for kjapt tilbake i aksjon, sier Brunberg til TV2.

Les også: Bahareh og Per fikk tilbud om egen realityserie. Derfor takket de nei

– Føler meg bak skjema

Bahareh begynte treningen til danseprogrammet i forrige uke. I tre-fire dager har hun trent med dansepartneren, men dansetreningen har tidvis blitt preget av at han ikke har følt seg i form.

– Det er veldig leit, forteller Bahareh som er en ivrig deltager foran høstens «Skal vi danse».

Klikk på bildet for å forstørre.

IVRIG DELTAKER: Bahareh Letnes har gledet seg til å ta fatt på dansetreningen, og ser nå frem til en ny start på danse-eventyret. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Dermed har det blitt litt ufrivillig treningsfri for Per Sandbergs kjæreste. Onsdag får imidlertid Bahareh sin første trening med den nye dansepartneren, Tom Arild.

– Jeg føler meg litt bak skjema, så nå gleder jeg meg veldig til jeg får en ny dansepartner og til vi kommer i gang, sier Bahareh engasjert.

Les også: Emilie Nereng ble først dumpet fra «Skal vi danse»: – Jeg ble knust

Kan bli en god konkurrent

Under lanseringen av Skal vi danse ble hun nemlig sett på av flere deltagere som en god konkurrent som kan nå langt. Fra før har hun litt erfaring med persisk dans og hun medgir at hun har litt rytme.

Klikk på bildet for å forstørre.

KONKURRENTER: I virkeligheten elsker de hverandre, men på parketten kommer Per Sandberg og Bahareh Letnes til å være konkurrenter. Nå er Per et hestehode foran Bahareh etter at hun måtte ta noen dager treningsfri. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Det er langt fra persisk til latinsk dans, påpeker hun, før hun legger til:

– Jeg elsker å danse, og når man elsker noe så er det lettere å lære det også, så jeg tror kanskje jeg har mulighet til «ta» dansen, forteller Bahareh.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.