Lørdag formiddag ble den lille sønnen til hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34), Archie Mountbatten-Windsor (to måneder), døpt i dronning Elizabeths private kapell ved Windsor Castle.

Som kjent valgte hertugparet en intim dåp til sin lille sønn, der kun den nærmeste familien var invitert. Verken presse eller den britiske offentligheten fikk være vitner til den store begivenheten, noe som har forarget flere de siste ukene.

Ifølge flere britiske aviser, blant annet Express, var det rundt 25 gjester under den store begivenheten.

Blant dem prins William (37) og hertuginne Kate (37), prins Charles (70) og kona Camilla (71). Også Meghans mor Doria Ragland (62) dukket opp på dåpsbildet, som senere ble delt via hertugparets Instagramprofil.

Dronning Elizabeth (93) måtte imidlertid stå over på grunn av andre oppgaver, men det er imidlertid et helt annet fravær som får folk til å spekulere. Faren til Meghan, Thomas Markle (74), var ikke å se på det nye familiebildet.

- Ble ikke invitert

Søndag kastet imidlertid Thomas Markle mer bensin på bålet, da han i et større intervju med Daily Mail gikk hardt ut mot sin egen datter og utrykket stor skuffelse over å ikke ha blitt invitert.

Ifølge ham selv har han heller aldri møtt sitt nye barnebarn, og sier han gjerne skulle hatt muligheten til å delta i dåpen til Archie.

- Jeg var en altergutt i en alder av 12 år, og et bekreftet medlem av dronningen da jeg var 14 år. Archie er mitt nye barnebarn, så selvfølgelig ville jeg ønsket å være der for å gi min velsignelse, og ønske han og hans foreldre alt av lykke, uttalte han til den britiske avisen.

Selv har ikke den britiske kongefamilien kommentert de seneste uttalelsene til Thomas Markle.

Ikke første gang

Det er ikke første gang faren til hertuginne Meghan har skapt store overskrifter. Med sine krasse uttalelser til den britiske kongefamilien, både i forkant og i kjølvannet av bryllupet til hertugparet, har han skapt rabalder flere ganger.

I tillegg til å iscenesette flere paparazzibilder av seg selv, har han gjort seg svært upopulær ved å åpent kritisere datterens nye svigerfamilie. Han har også delt et privat brev skrevet til ham fra hertuginne Meghan.

I bryllupet i mai i fjor dukket han heller ikke opp. På det tidspunktet hadde han vært gjennom to hjerteinfarkt og var svært syk.