*Nettavisen* Livsstil.

Datet ukjent mann etter bruddet: - Hadde ikke Phillipe tatt meg tilbake, vet jeg ikke hva som hadde skjedd

Bianca Ingrosso:

Den svenske superstjernen Bianca Ingrosso snakker åpenhjertig om tiden etter bruddet med sin langvarige kjæreste, Phillipe Cohen.

Etter at fansen fikk den hjerteskjærende beskjeden om at den svenske superstjernen Bianca Ingrosso (24) og kjæresten gjennom mange år, Phillipe Cohen, hadde valgt å gå fra hverandre tidligere i år - begynte spekulasjonen raskt å svirre.

Knappe fire måneder etter bruddet avslørte Ingrosso, best kjent fra familiens TV-serie «Wahlgrens verden», at hun hadde kommet seg videre og datet en ukjent mann.

Hvem den mystiske nye flørten til 24-åringen var, ble imidlertid aldri avslørt.

Før de to i det hele tatt rakk å ta forholdet ut i offentligheten, fant Ingrosso tilbake til sin tidligere flamme.

I en video publisert på superstjernens Youtube-kanal tidligere denne uken avslører hun at alt kunne sett annerledes ut i dag, dersom Cohen ikke hadde bedt Ingrosso om å komme tilbake til ham.

- Hadde ikke Phillipe tatt meg tilbake vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Jeg hadde nok fortsatt truffet denne gutten, og hvem vet - det kan hende at jeg hadde blitt forelsket, sier hun.

Kom ikke over eksen

Avsløringene kommer som følge av en spørsmålsrunde 24-åringen besvarer. Der er det blant annen en som lurer på hvordan Ingrosso klarte å komme seg videre så raskt etter bruddet med Cohen.

Ifølge Ingrosso gjorde hun imidlertid ikke det.

- Jeg kom meg aldri videre etter Phillipe. Det var ikke det det handlet om. Det handlet om at jeg ble forelsket i livet mitt igjen, og begynte å elske meg selv igjen, forteller hun blant annet.

Forelsket mer enn noen gang

Det var i april Ingrosso og Vohen valgte å gi forholdet nok en sjanse. Etter sosiale medier å dømme ser det ut til at de to turtelduene er mer forelsket enn noen gang.

Stadig deler de to små glimt fra hverdagen de tilbringer sammen.

Det bekrefter også Ingrosso selv.

- Nå er jeg veldig glad for at jeg og Phillipe er sammen igjen, og jeg er veldig forelsket, forteller hun på sin egen Youtube-kanal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag