Stjerneparet Victoria (48) og David Beckham (47) har for vane å dele små glimt fra livet bak fasaden med følgerne sine i sosiale medier og i helgen slo de to til igjen. Lørdag delte nemlig den tidigere fotballspilleren en video av kona som på kort tid fikk kommentarfeltet til å koke.

Les også: Victoria Beckham delte frekt bilde av ektemannen: – På vegne av alle, tusen takk!

I en videosnutt ektemannen delte med sine nesten 75 millioner følgere, synger og danser «Posh Spice» til «Spice Girls»-hiten «Stop» fra 1997, samtidig som hun etterligner en del av koreografien fra den originale musikkvideoen.

«Karaokekveld med selveste 'Posh Spice'» skriver han til videoen og tagger både kona og hennes tidligere popgruppe.

Beckham har ikke vist seg fra den lekne Spice Girls-siden de siste årene, men søndag tok hun til tastaturet og la igjen en flørtende kommentar til ektemannen.

«Bare for deg, David» svarer hun.

Vil ha «Posh Spice» på turné

«Spice Girls» ble oppløst i 2000, men har blitt gjenforent et par ganger siden sist i 2019, men da uten Victoria Beckham. Takket være helgens karaokeopptreden har kommentarfeltet til videoen vært i fyr og flamme, og fansen roper om at motedesigneren må reise på turné med sin tidligere popgruppe.

«Vi vil ha deg tilbake og vi elsker deg så mye» skriver en fan.

«'Spice Girls' 2023 verdensturné vær så snill» skriver en annen, mens flere andre slenger seg på.

Les også: Victoria Beckham hevder Spice Girls har en del av æren for Beyoncés suksess

«Vi er klare når du er, Victoria #spiceworld25»

«Posh Spice har det fortsatt!»

Også hennes tidligere «Spice Girls»-kollega, Melanie «Mel C» Chisholm tok til kommentarfeltet.

«Så fint å se at du får et forsprang på prøvene» skriver hun etterfulgt av flere smilefjes, i følge Page Six.

Hintet om «Spice Girls» comeback

Det er ikke første gang «Mel C» har hintet om at popgruppen skal gjøre et nytt comeback. Senest i desember i fjor hevdet hun at popgruppa planlegger en ny turné under et besøk på «The Ellen DeGenres Show».

– Vi prater stadig om det og det har alltid vært planen. Vi gjorde disse store arenakonsertene på De britiske øyer for to år siden og det er det beste jeg noen gang har gjort. Kreativiteten var så utrolig. Vi hadde det så gøy, sa hun under intervjuet.

Videre fortalte hun at popgruppa elsker USA og at fansen derfra er fantastiske. Ifølge Chisholm ser de seg nødt til å komme tilbake.

Etter gruppas forrige turné, som de gjorde stor suksess med i 2019, fortalte Chisholm til People at de var nødt til å gjøre det en gang til. Da håpet hun på å få overtalt Beckham også som takket nei sist, fordi hun følte seg ferdig med den perioden av livet hennes.

– For tiden er det bare snakk om oss fire. Vi jobber med Victoria fortsatt, hun blir nok hekta på ideen etterhvert, uttalte Chisholm til People i oktober i fjor.