Det er ti år siden de fire «nye gitarkameratene» hadde turné sammen - men nå avslører de fire musikerne at de har planer om gjenforening i 2019.

I en tolv minutter lang Facebook-video kjører firekløveret, som selv kaller seg «Lind, Nilsen, Fuentes, Holm» (LNFH), rundt i en bil og mimrer tilbake til da de holdt konsert i Oslo Spektrum.

Nilsen nevner at det hadde vært gøy å gjøre dette på nytt, noe de andre er enig i. Helt på slutten av videoen står det «2019 blir gøy!»

- Vi jobber med planene for året 2019, bekrefter manager Jan Fredrik Karlsen overfor Nettavisen, og sier at de som er nysgjerrige bør følge med på Senkveld fredag kveld - da kommer mer informasjon.

Mest kjente var bandet for sin tolkning av låta «Hallelujah», og sammen har de gitt ut to plater: «Hallelujah Live» og «Hallelujah Live - Volume 2».

I januar har bandet postet flere ting på sin Facebook-side i forbindelse med utfordringen #TenYearChallenge - hvor man deler bilder av seg selv for ti år siden, sammenlignet med nå. Før den tid var det 12 år siden det var aktivitet på bandets Facebook-side.