Mandag - Jambalaya. Cajunmaten fra sørstatene i USA er særlig kjent for sin enkle og landlige mat som tar utgangspunkt i de råvarene som er tilgjengelig. Alt havner i en form til slutt. Grønnsaker, krydder og ris. Oppskriften er uten kjøtt, men ønsker du kjøtt kan du f.eks. blande inn noe ferdiggrillet kylling.

Tirsdag - Middelhavstorsk. Dette er en slik fiskerett hvor du ender opp med å ville slikke tallerkenen ren. Det er noe med fetacrustingen som bare gjøre slike ting med meg, i hvert fall. Torsk, fetaost, tomat, urter, sitron og olivenolje. Nam!

Onsdag - Jamies kjøttrøre. Karbonadedeig, krydder og grønnsaker sammen med worcestersaus i stekepanna. Enkelt og populært.

Torsdag - Ørret Philly. Ørret gratinert med krydret kremost i ovnen. Jepp, dette fungerer utmerket.

Fredag - Tortilla Caprese. Kjøp noen tortillas og ha litt pesto, soltørket tomat og mozzarella på. Stek dem i panna og server. Det er det, sånn pluss/minus. Kan det bli enklere? Også smaker det skikkelig, skikkelig godt!

Handlelisten til disse fem hverdagsmiddagene ligger på bloggen.

Alle disse rettene finner du også på min matapp. Der ligger det nå 150 ulike oppskrifter på hverdagsmiddager, og appen er veldig praktisk å bruke både som handleliste og kokebok. Du kan legge ingrediensene fra retten du velger over i en handleliste, og denne kan du bygge ut med alt annet du trenger å kjøpe. Appen har også en Prøv Lykken-funksjon - for de som ikke helt vet hva de har lyst på til middag.