«Jeg kan ikke tro jeg skriver disse ordene, men min kjære Dani. Min beste venn, mitt alt og mye mer, mitt livs kjærlighet, gikk bort tidlig lørdag morgen, 18. juni. Det som skulle være den lykkeligste dagen i livet, endte i hjertesorg».

Slik innleder den britiske sangeren Tom Mann (28) et hjerteskjærende innlegg på Instagram der han forteller at han mistet forloveden sin, Danielle Hampson (34), tidlig samme morgen som de skulle gifte seg. Videre skriver han:

«Vi kom oss aldri til alteret, fikk aldri avlagt løftene våre, eller danset vår første dans. Men jeg vet at du vet du var hele verden min, og det beste som noen gang har skjedd meg. Danielle, jeg vil alltid ha på meg denne ringen, som alltid var ment som et tegn på min betingelsesløse kjærlighet til deg».

– Har mistet en spesiell person

Tom Mann ble raskt et kjent navn da han i 2014 deltok i talentkonkurransen «X Factor», der han etter å ha gått på audition som soloartist ble medlem av gruppen Stereo Kicks.

Gruppen Stereo Kicks ble oppløst etter bare ett år, i 2015, men 28 år gamle Mann har fortsatt å lage musikk i årene etter. Blant annet har han gjort stor suksess som låtskriver for sangstjerner som Becky Hill (28) og Lewis Capaldi (25).

Les også: Mads Hansen ble blokkert av Durek Verrett

Privat fant han lykken med den tidligere danseren og PR-agenten Danielle Hampson i 2015, og de to forlovet seg fire år senere. For åtte måneder siden fikk paret sønnen Bowie.

I innlegget på Instagram skriver Mann at han nå vil bruke all styrke han har igjen på sønnen.

«Jeg lover at jeg vil gjøre alt for å oppdra Bowie akkurat slik vi alltid ønsket. Jeg lover deg at han vil vite hvor fantastisk moren hans var. Jeg lover å gjøre deg så stolt», skriver Mann.

«Den vakreste personen på innsiden og utsiden. Den mest utrolige sjelen. Vi har mistet en helt spesiell person, og jeg er sikker på at vi kommer til å se en strøm av kjærlighet som gjenspeiler det. Jeg prøver å finne fred i meldingene og kommentarene dine, men akkurat nå sørger jeg. Og det vil jeg gjøre i veldig, veldig lang tid. Min kjære Dani, det klareste lyset i ethvert rom, min verden er ikke noe annet enn mørke uten deg, og jeg vil savne deg for alltid», avslutter 28-åringen.

Dødsårsaken til Hampson er foreløpig ikke kjent.

Støttes i kommentarfeltet

Etter at han delte det hjerteskjærende innlegget på Instagram mandag, har den britiske artisten fått mye støtte fra både nære og fjerne i kommentarfeltet – også kjendiser.

«Jeg elsker deg, bror», skriver Lewis Capaldi.

Les også: Ida Fladen fikk bekymringsmeldinger av venner etter kreftbeskjeden

«Tom, jeg er så lei meg. Sender all min kjærlighet til deg, og tenker på deg. Elsker deg, vi er bak deg», skriver artistkollega Mimi Webb (21) i en hjertefølt kommentar under innlegget.

«Sender deg så mye kjærlighet, lys og helbredelse til deg, Bowie og alle som elsket Dani», lyder kommentaren til den irske Girls Aloud-stjernen og modellen Nadine Coyle (37).

Utover dette er det mange kommentarer med både kondolanser og støtteerklæringer, og kommentarfeltet renner nærmest over av røde hjerter og varme ord til Mann.