Sommeren er allerede godt i gang, noe som for mange betyr sommerferie og late dager. Også for kjendisene, som deler flust med feriebilder i sosiale medier.

Du kan se de private feriebildene til kjendisene lenger ned i saken!

Mens noen er på norgesferie har andre tatt en etterlengtet tur til utlandet for en solfylt ferie – noe blant andre prinsesse Martha Louise (50) og døtrene Maud Angelica (19) og Leah Isadora Behn (17) har gjort.

I to uker har familien feriert i Spania, der de etter Instagram å dømme har nytt både solfylte dager på stranda, god mat og shopping.

– Ferie, skrev prinsessen til en rekke feriebilder sammen med døtrene sine tidligere denne måneden.

Også datteren Leah Isadora Behn delte hyppige oppdateringer fra ferien. Blant annet private bilde fra søsteren Maud Angelica Behn sitt kamera, som hun skriver på Instagram.

Mandag delte Leah Isadora nok en bildeserie de hun oppsummerer familiens ferietur:

– To uker i Spania, skriver hun til bildeserien som blant annet inneholder

Märtha Louises tredje datter, Emma Tallulah Behn (13), er ikke å se på noen av feriebildene som familien har delt. Ifølge prinsesse Märtha Louises manager, Carina Carlsen, konkurrerte Emma Tallulah i EM i sprangridning på samme sted.

Familien har videre ingen kommentar til Nettavisen om familieferien til Spania.

For to uker siden delte imidlertid Märtha Louise et innlegg på Instagram der hun gratulerte Emma Tallulah med en tredjeplass under den første runden av Europamesterskapet.

Sommerferien har derimot ikke vært en dans på roser for alle.

Mads Hansen slått ut av sykdom

Mads Hansen (38) har nå byttet ut sol og strand til fordel for medisiner og hyttetur. Da han kom hjem fra ferie i Spania skulle han videre på hyttetur i Hvaler, men det ble under litt andre forutsetninger.

Den tidligere fotballspilleren delte et bilde på Instagram hvor han avslører til følgerne sine at han har fått salmonella.

«Summer of salmonella», heter det i bildeteksten til Hansens innlegg.

I innlegget ser man en tilsynelatende pjusk 38-åring som ligger i sengen mens han holder opp en pakke med imodiumtabletter og en tommel opp.

Til Nettavisen opplyser Hansen at han begynner å føle seg bedre nå, men at han ikke husker sist han var så dårlig.

– Det er bare spekulasjoner, men på vei hjem fra Spania fikk jeg i meg en kylling curry, røkelaks og en kyllingsalat. Jeg tror det er noen mulige smittekandidater der, sier Hansen til Nettavisen som foreløpig ikke har vært hos legen.

Ifølge NHI er salmonella en av de vanligste årsakene til en magetarminfeksjon.

– Jeg har ikke vært hos legen, men jeg har forhørt meg med noen legevenner av meg. Jeg har ikke noen papirer på at jeg har fått salmonella, men alt tyder på det, sier Hansen.

Ifølge Hansen merket han raskt at han begynte å bli dårlig, og magen ble stadig verre med dagene. På et tidspunkt klarte heller ikke kroppen å holde på vann som TV-profilen forsøkte å få i seg.

– Jeg ble veldig dehydrert, noe som gjorde at jeg også fikk veldig vondt i hodet. En slurk vann gjorde også at jeg måtte rett på do. Jeg ble skikkelig dårlig, men nå begynner jeg heldigvis å følge meg bedre, sier Hansen.

De siste dagene har han tilbragt på hytta i Hvaler, der han skal fortsette å nyte sommeren. Senere i sommer skal han også en tur til dyreparken i Kristiansand.

Ber samboeren om unnskyldning etter dette: – Var så vondt!

Tone Damli (34) er for tiden på ferie i Italia sammen med familien der hun tilsynelatende koser seg, men turen ned dit har ikke akkurat vært en dans på roser.

Familien på fire skulle egentlig dratt forrige uke, men grunnet flystreiken ble turen utsatt. Etter mye om og men kom de omsider til det idylliske ferielandet og fikk nyte ferien. Helt til nå.

Tirsdag kveld kom Damli med en oppsiktsvekkende oppdatering - sittende i rullestol.

«Nydelig vorspiel til familie-ferie i Italia dette da», skriver 34-åringen i et Instagram-innlegg.

Bildet viser at artisten har fått en voldsom kul på foten, men forsikrer i innlegget at hun heldigvis ikke opplevde benbrudd.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Tone Damli, foreløpig uten hell.

Årsaken bak fotskaden skjedde da Damli bar på sitt yngste barn, Marlon, og tråkket over.

«Heftig overtråkk med Marlon på armen. Var altså så vondt!», forklarer hun i kommentarfeltet.

I tillegg unnskylder tobarnsmoren seg overfor samboeren, Markus Foss (40), som nå får hovedansvaret for å ta det tunge løftet for resten av turen i og med at Damli må hinke etter på krykker.

Sjokkert av innbruddet: – Glasskår overalt

Silas Massa Vasstrand (24) og Emil Massa Vasstrand (24) er for tiden i Polignano a Mare i Italia, sammen med kjærestene sine Ilia Stenersen og Sanne Solberg.

Men tiden i Italia ble ikke like harmonisk som de kanskje håpte på. Søndag kveld delte Silas en video på Instagrams historiefunksjon som viser at treningstvillingene var blitt ranet i den italienske byen Napoli.

Ranerne tok seg godt til rette i bilen de bruker i anledningen ferien, og i videoen ser man knuste bilvinduer og at noen har forsynt seg fra bagasjerommet.

– Det var irriterende fordi det var glasskår overalt. Det var jævlig uflaks, for det var den eneste bilen det hadde skjedd med på den gaten. Man får litt sånn «oi shit», så begynte jeg å tenke om jeg hadde noe verdifullt i bilen, men det hadde jeg ikke - så det var null stress, forteller Silas til Se og Hør.

Han forteller videre til avisen at det skjedde på åpen gate, og utenom noen par joggesko mistet de ingen verdisaker.

Nettavisen har forsøkt å kontakte Silas Massa Vasstrand og Emil Massa Vasstrand for en kommentar uten hell.


På slutten av videoen hører man en lettet Ilia si:

«De tok hvert fall ikke champagnen».

– Mistet alt

Denne sommeren har flere blitt rammet av flystreik som har enten truet eller spolert mange nordmenns ferieturer. Da influenser Kristin Gjelsvik (35) fløy til Spania denne uken med sønnen gikk det hele over all forventning, men hun støtet fort på et annet problem på flyplassen i Albir.

Til hennes store frustrasjon var bagasjen hennes sporløst forsvunnet da hun var på plass i ferielandet, og det ble med andre ord ikke den mest avslappende starten på familieturen.

Gjelsvik har delt en oppdatering angående koffertkaoset på Instagram. Der skriver hun at har gått flere dager uten koffert, og at hun inntil videre må klare seg uten alle eiendelene hun pakket til turen.

«Dag 2 uten koffert! Mangler alt. Når kan jeg dra på shopping på forsikringsselskapets regning?» skriver 35-åringen i sosiale medier.

Nettavisen har forsøkt å kontakte Kristin Gjelsvik for en kommentar, foreløpig uten hell.

Det virker som at influenseren enn så lenge tar situasjonen med ro, og i innlegget spøker hun med at hun håper hun kan dra nytte av forsikringspengene snart. Hvor lang tid det tar før 35-åringen blir gjenforent med bagasjen sin, vil tiden vise.

Besvimte da hun så sønnens brukne arm

Mange ferierer på idylliske steder med en god dose avslapning, men for Marna Haugen (41) tok sommerferien en brå vending da yngstesønnen Dexter (7) havnet i en stygg ulykke.

For TV-profilen startet dagen stille og rolig, men det skulle ikke gå mange timene før ferien ble brått avbrutt da sjuåringen slo seg kraftig da han falt av trampolinen tirsdag ettermiddag.

De hastet av gårde til Akershus universitetssykehus, og der ble det fort konstatert at Haugens yngste sønn hadde pådratt seg et stygt brudd i armen.

Haugen forsikrer at Dexter etter forholdene har det bra, men forteller til Nettavisen at opplevelsen var vondt for mammahjertet.

– Synet av bruddet ble hakket for mye for mora så jeg seilte en tur på gulvet mens vi ventet på ambulansen. Kjempepinlig for min del, men vi hadde gode venner til stede som tok ansvar så det var nok derfor hjernen min sjekket ut et øyeblikk, forteller Haugen.

Hun forteller videre at siden hun aldri har opplevd å være vitne til et slikt brudd før, ble den dramatiske introduksjonen rett og slett for meget for henne.

Onsdag morgen viser realitystjernen frem sønnens alvorlige skade i et Instagram-innlegg, og advarer følgerne sine mot sterke bilder av armen:

«Det ble brudd i ferieplanene, Dexter brakk armen (advarsel: sterke bilder på sveip), «årets» mor besvimte av synet, ambulanse i full fart, pappa kom sporenstreks kjørende til sykehuset i Tønsberg».

Haugen får ikke skrytt nok av yngste sønnen som taklet det hele som en superhelt. Nå venter familien på at gutten skal opereres på A-hus. Etter trampolineulykken og den kommende operasjonen må ferieplanene justeres litt.

– Resten av ferien blir med gips. Badeland blir dessverre ikke noe av, men jeg tenker vi skal klare å gjøre det beste ut av det. Selve sommeren er langt ifra avlyst, sier 41-åringen.

Tirsdag kveld ble tilbragt på sykehuset, og på Instagram viste Haugen frem en tøff liten gutt med en gipset arm. I Instagram-innlegget skriver hun også at eksmannen Ørjan Burøe (48) var fort på plass for sønnen sin på sykehuset i Tønsberg.

Festivalsommeren ble kansellert

Selv om fellesferien har begynt for lengst er det ikke alle som har fri. Artister er spesielt travle på sommeren, da det er festivalsesong. Dagny (31) er blant dem som skal jobbe, noe hun gjør med glede.

– Jeg skal spille masse festivaler. Det er det beste jeg vet, så jeg gleder meg masse til tre festivalmåneder, sier 31-åringen.

Men årets festivalsommer har ikke gått helt knirkefritt for den kjente artisten, som fredag 8. juli skulle ha spilt på Midnattsrocken i Lakselv. Det lot seg derimot ikke gjøre som følge av streiken i SAS – noe hun selv meldte på Instagram.

I stedet fikk hun oppfylt en drøm om å ta våtkort for kajak.

«Festivalhelgen ble kansellert på grunn av SAS-streiken. Så jeg skal ta våtkort for kajak i stedet. Det har vært på to-do-listen min i tre år», skrev hun i et innlegg delt på Instagram.

– Jobb og ferie kombinert

Også Daniel Kvammen (34) skal spille festivaler i ferien, og dermed jobbe.

– Det er det som er litt snedig med å være i musikkbransjen, man har ikke ferie. Man har turné, og det er på mange måter veldig likt. Det er mye moro, men ikke ren ferie. Jobb og ferie kombinert, sier han til Nettavisen om ferieplanene i år.

Han trives imidlertid godt med kombinasjonen jobb og ferie i sommermånedene.

– Vi spiller veldig mye, så det er mye trøkk. Det er helt fantastisk å spille for folk igjen, og nå kan man jo hive seg ut blant folk igjen. Jeg har fått helt overtenning, og stagediver nesten på hver konsert jeg har, forteller 34-åringen fornøyd.

Etter Instagram å dømme har også Astrid Smeplass (25), som går under artistnavnet Astrid S, fullt opp med festivaler hele ferien. «Hurts so good»-sangeren har til nå spilt på både Palmesus, Kongsberg Jazzfestival samt på Stavernfestivalen:

Hjemmesommer

En som derimot har ferie, er influenser og TV-profil Emma Ellingsen (20). Den skal hun tilbringe hjemme.

– Jeg har fått en veldig forkjærlighet for hjembyen min de siste årene, og er «obsessed» med Nøtterøy. Der har vi en familiebrygge, og det er det beste stedet jeg vet om å være på sommeren, sier Ellingsen om årets planer for sommerferien.

Også influenserkollega Camilla Pihl (44) skal være hjemme:

– I sommer skal jeg bare ha hjemmesommer, så jeg håper på fint vær så jeg kan ta med datteren min på stranden.

Besøker gresk familie

Podkast-duoen Marte Bratberg (33) og Janka Polliani (43) har på sin side utenlandsplaner.

Begge skal til Kreta med familien, men ikke sammen. For mens Bratberg reiser med kjæresten, sønnen og to andre vennepar, skal Polliani besøke «familien» på den greske øya.

– Jeg har funnet meg en gresk «familie» som jeg forelsket meg i for sånn ti-tolv år siden, så vi drar dit hvert eneste år og møter dem. Det er veldig hyggelig, sier hun til Nettavisen.

På Instagram har Polliani delt flere bilder fra det hun omtaler som sitt «favorittsted i hele verden».

Også Bratberg har delt flere bilder fra ferien på Kreta:

Morten Hegseth (36) drømmer også om en utenlandsferie, selv om det ikke er planlagt ennå.

– Jeg skal på hytta, men jeg ble litt lei av hytta i fjor da det var lockdown og vi ikke kunne reise utenlands, så jeg vurderer en liten svipptur til Ibiza, erkjenner VGTV-profilen.

Men han skal uansett kose seg med hytteferie.

– Jeg skal ha det hyggelig med familien, jogge masse, drikke altfor mye og ha det veldig hyggelig, sier Hegseth.