I oktober debuterte den tidligere bryteren Stig André Berge (36) på TikTok med en video som skapte full forvirring både i kommentarfeltet til videoen og blant 36-åringens bekjente.

I videoen sier Berge at han har panikk for å miste håret, og at han derfor har tatt en hårtransplantasjon.

I kommentarfeltet har den tidligere bryteren blitt møtt med både komplimenter og latter, men det kan se ut til at enkelte er i tvil om Berges budskap er seriøst eller en spøk. Det er det flere andre som har lurt på, og – sier Berge til Nettavisen.

Les også: Slo til kollegaen på direktesendt TV: Nå forklarer Will Smith endelig hva som egentlig skjedde

– Det spørsmålet har jeg fått av veldig mange, sier han og ler.

Hemmelighetsfull

Men om det er en spøk eller ikke vil han derimot ikke si noe om. I alle fall ikke på nåværende tidspunkt.

– Jeg kan faktisk ikke si hva det er. Det kommer frem en eller annen gang, men ikke ennå. Men den er delt i forbindelse med noe, det kan jeg si, deler han og smiler lurt.

I TikTok-videoen, som bærer preg av å være en typisk motivasjons- eller selvhjelpsvideo, sier Berge at mange år på brytematta har satt sine spor. Han sier også at han har det «sinnssykt bra» etter den angivelige transplantasjonen, og at han er stolt over det. Videoen har fått over 900 likerklikk.

Les også: Dette skal Silje Nordnes gjøre nå

Videoen har som nevnt også fått flere kommentarer, men flest reaksjoner har Berge fått direkte. Overfor Nettavisen forteller han nemlig at innboksen raskt fylte seg opp etter at han publiserte videoen på TikTok for en drøy måned siden.

– Jeg har fått alle mulige tilbakemeldinger, og innboksen er relativt full, flirer han.

Fikk bekymringsmeldinger

Berge kan også fortelle at flere rundt ham ble bekymret da han delte videoen.

– Det er veldig mange som har ringt og spurt om det går bra med meg. Om jeg trenger å snakke med noen eller om jeg trenger at noen kommer hjem til meg og sjekker hvordan det går. Jeg fikk bekymringsmeldinger, rett og slett, sier Berge.

Les også: Erlend Elias fikk skrekkbeskjed hos legen: – Sa at jeg kanskje hadde to år igjen

Men det var ikke bare han som fikk bekymringsmeldinger.

– I begynnelsen turte ikke folk å kontakte meg direkte, så de kontaktet heller folk rundt meg og spurte om det går bra med meg eller om det hadde klikka for meg, sier Berge og ler.

Videre forsikrer 36-åringen om at alt står bra til med ham.

– Det har ikke klikka for meg, altså.

– Jeg er fortsatt den samme, men hele greia er en del av noe annet jeg ikke kan si noe om ennå, avslutter han.