Gå til sidens hovedinnhold

Delte penisbilde ved et uhell - nå bryter han tausheten

Skuespiller Chris Evans, best kjent for rollen som Captain America i «Avengers»-filmene, skulle dele en video på Instagram. Det gikk ikke helt som planlagt.

Chris Evans delte lørdag en video på sin Instagram-historie som viste at han spilte mobilspillet «Heads Up». Mot slutten av videoklippet dukker kamerarullen - skuespillerens bilder på telefonen - opp, og blant dem et svart-hvitt bilde av en penis, skriver US Weekly.

Trendet

Evans fjernet Instagram-historien raskt, men noen av de 5,8 millioner følgerne hans rakk å ta et bilde av opptaket, og delte det på sosiale medier. Skuespilleren trendet en stund på Twitter, og brukere har delt sine reaksjoner på spredningen av bildet, med mange som krever at personvernet til Evans blir respektert, skriver Metro.

– Alle bør slette det bildet ... han lastet det opp ved en feil, vær så snill, skriver en Twitter-bruker.

Også Mark Ruffalo, Evans sin Avengers-medskuespiller, omtaler hendelsen:

– Kompis, så lenge Trump er president, er det INGENTING du kan gjøre for å drite deg ut, skriver han.

Bryter tausheten

Evans selv var lenge stille rundt hendelsen, men nå bryter han tausheten:

– Nå som jeg har fått oppmerksomheten deres … STEM 3. november!!, skriver han på Twitter natt til tirsdag, men henvisning til det kommende presidentvalget.

På Instagram-kontoen hans er det fremdeles stille, men den noe ufrivillige oppmerksomheten har gitt ham rundt 400.000 nye følgere.

Kamerarullen viste også et gammelt bilde av Evans, med teksten «Guard that pussy».

Kommentarer til denne saken