I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Etter et svært turbulent år for den tidligere Disney-stjernen og sangeren Demi Lovato (27), som blant annet sjokkerte en hel verden da hun ble hasteinnlagt på sykehus etter en overdose, meddelte hun i november i fjor at lykken hadde snudd og bekreftet ny kjæreste.

Lykken så imidlertid ikke ut til å vare, og en drøy måned senere tok forholdet med Austin Wilson slutt.

Les også: TMZ: - Demi Lovato er på sykehus etter heroinoverdose

Nå ser det dermed ut til at «Sorry Not Sorry»-sangeren har forelsket seg igjen. De siste månedene har det versert rykter om at hun og skuespilleren Max Ehrich (28) skal ha funnet tonen, og ifølge utenlandske medier som blant annet Bazaar og Elle skal Enrich angivelig også ha fridd til Lovato.

Selv har ikke duoen kommentert de mange ryktene, men på Instagram søndag kveld la Lovato ut et bilde på Instagram som fansen mener bekrefter det hele.

Til bildet, som har generert over 3,5 millioner likerklikk i skrivende stund, har Ehrich lagt igjen en kommentar av en emoji som ser forelsket ut, og Lovato har svart på den med et likerklikk.

- Hun er så søt. Ta våre på henne, skriver en fan til kommentaren, mens en annen ønsker paret lykke i fremtiden.

- Du er heldig! skriver en tredje.

Lykken smiler igjen

Demi Lovato er imidlertid ikke alene om å oppleve at livet kan snu etter at det har rast sammen.

For to måneder siden opplevde den svenske Hollywood-fruen Elena Belle (34) det verst tenkelige da hennes ektemann gjennom fire år, Michael Theanne, kollapset og døde like ved huset deres i Los Angeles.

Siden dødsfallet har Hollywood-fruen til stadighet åpnet seg opp om den tragiske hendelsen i sosiale medier, der hun blant annet har sagt at hun ønsker å flytte fra det store huset paret bodde i fordi hun føler seg utrygg der alene sammen med datteren.

På grunn av de strenge korona-restriksjonene ble imidlertid flytteplanene utsatt, men nå ser det derimot ut til at lykken har snudd. På Instagram sin historiefunksjon søndag kveld kunne hun fortelle til fansen at hun og datteren omsider har flyttet inn i en leilighet.

Les også: «Svenske Hollywoodfruer»-Elena i sorg etter at ektemannen døde

- Jeg har fått mange spørsmål om vi har flyttet eller ikke, skrev Belle, ifølge Hänt.

- Svaret er ja. Vi flyttet for to dager siden, og vi elsker dette stedet. Det føles veldig trygt og det er koselig. Jeg har aldri innsett at jeg faktisk foretrekker å bo i en leilighet, fortsetter hun og lover fansen å vise frem leiligheten så fort hun har fått flyttet inn.

Huset er derimot ikke solgt, og enkelte dager bruker Belle og datteren stedet for en avslappende dag ved bassenget:

Ekstra mye familietid

Fra den ene Hollywood-fruen til den andre. Gunilla Persson (61) er også blant de kjente TV-profilene som nå sitter i selvpålagt karantene i USA.

De siste ukene har Persson tilbrakt mye tid hjemme i Los Angeles sammen med moren Iris (94) og datteren Erika (17). På Instagram har hun delt en rekke oppdateringer om hvordan det står til med den lille familien.

Men det er spesielt ett bilde som nå får mye oppmerksomhet. Forrige uke delte hun et bilde av datteren der hun sammenlikner datterens kropp med hennes egen som ung.

- En kopi av meg i kroppen fra da jeg var ung. Godt å få litt hjelp med hagearbeidet. Neida, jeg tuller. Jeg har en gartner, skriver hun til bildet.

Fansen derimot ser ikke ut til å synes innlegget var like morsomt som Persson selv.

- Spørsmålet er vel hva datteren din synes om at du legger ut slike bilder av henne? Spør en seg, mens andre tar Persson i forsvar:

- Ikke bry deg om de slemme kommentarene, skriver en annen.

Les også: Gunilla Persson og Anna Anka i tottene på hverandre. Nekter være med på samme program

Fikk fansen's rumpe i ansiktet

En annen som har fått kjenne på fansens iver på nært hold er den amerikanske musikkprodusenten og rapperen DJ Khaled.

Denne helgen inviterte rapperen fansen til en livesending på Instagram, der utvalgte også kunne delta med en en-til-en-samtale over sendingen. Det hele så ut til å være en stor suksess helt til en kvinnelig fan blir med i chatten, og starter en aldri så liten «twerke»-seanse for ham.

DJ Khaled, som slett ikke er singel, får total panikk og forsøker å få kvinnen til å stoppe. Se det hysteriske klippet under:

Se flere blinkskudd fra kjendisene den siste tiden: