Demi Lovato ble sommeren 2018 hastet til sykehus etter at hun ble funnet bevisstløs i sitt eget hjem.

Det skjedde etter at Lovato, etter mange år som rusfri, hadde tatt en overdose, som hun i dokumentaren «Dancing With The Devil», fortalte at førte til tre slag og et hjerteinfarkt.

Les også: Disney-stjernen svevde mellom liv og død og våknet opp blind

Fredag slapp Lovato musikkvideoen til låten med samme navn som dokumentaren. Der gjenskaper Lovato den dramatiske overdosen.

I videoen ser man Lovato koblet til diverse maskiner, mens hun ligger i en sykehusseng. Deretter ser man klipp av sangeren som styrter flere drinker, før noen finner henne bevisstløs i sitt eget hjem.

«Takk for at dere lytter til sangen, og hører på meg. Hvis du eller noen andre trenger støtte, vær så snill å husk at det er ok å be om hjelp.» skriver stjernen på Instagram.

Les også: Demi Lovato står fram som panseksuell

Ble misbrukt

Dokumentaren har gitt fansen et ærlig innblikk i hva som skjedde den natten hun nesten mistet livet.

Lovato sliter fortsatt den dag i dag med at synet sviktet etter de tre slagene.

- Jeg kjører ikke bil fordi jeg har flekker av blindhet på synet. Jeg slet også veldig lenge med å lese, så det var en stor greie da jeg endelig kunne lese igjen to måneder senere. Jeg har taklet konsekvensene, og de er der for å minne meg på hva som kan skje hvis jeg kommer på et mørkt sted igjen. Jeg er takknemlig for disse påminnelsene.

Les også: Brad Pitt vekker harme etter at han ble observert i Belgia

I tillegg kommer det fram i dokumentaren at Lovato ble seksuelt mishandlet natten hun tok overdose.

En venninne av Lovato forklarer at artisten ble gitt heroin blandet med fentanyl, et stoff som er opptil 100 ganger sterkere enn morfin. Venninnen forteller også at Lovatos narkolanger, som mishandlet henne den natten, forlot henne i hjelpeløs tilstand.

- Da de fant meg, var jeg naken og blå. Jeg var bokstavelig talt forlatt for å dø etter at han hadde brukt kroppen min, sier 28-åringen i dokumentaren.

Les også: Britney Spears bryter tausheten etter sjokk-dokumentaren

Delte amme-øyeblikk

Det er ikke lenge siden toppmodell og Victoria’s Secret-engel Elsa Hosk ble mamma. Hele veien har hun dokumentert graviditeten på Instagram-profilen sin.

Etter hjemmefødselen i februar, delte hun både rørende fødselsessay og historien bak datterens uvanlige navn.

Se en stor oversikt over kjendisbabyene som ble født i 2020 - og hvilke som venter barn i 2021 - hos Melk&Honning her.

Hosk fortsetter å dele mammatilværelsen med følgerne sine på Instagram. Hun var tilbake på jobb bare fire uker etter fødsel, og onsdag delte hun et mamma-øyeblikk fra jobb.

Les også: Hevder Madonna deler lettkledde bilder som svar på kritikken

I både stories og innlegg på feed viser hun at hun sitter i bil på sett mens hun ammer datteren. Det var ikke særlig populært.

I kommentarfeltet finner man kommentarer som «Eeeeekkelt, dekk deg til. Vær en bedre rollemodell» og «Hvorfor tar du slike bilder (spy-emoji) du fant en god mulighet til å provosere» og «Dette burde være et privat øyeblikk mellom mor og baby! Ikke noe hele jævla verden skal se! Idioter»

Flere sammenligner ammingen med det å gå på do – også naturlig, men ikke noe man deler. Verre skal det ha vært i Hosks DM. Dette tar hun selv opp på Stories og slår tilbake med:

«Det er interessant at jeg får så mange dms fra menn som blir støtt når man poster et ammebilde … Altså … Hvorfor er den mest naturlige ting støtende for dere?»

Modellen avslutter med en viktig påminnelse: «Bryster eksisterer bokstavelig talt så vi kan gi mat til barna våre».

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!