I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Sangstjernen Demi Lovato (29) er for tiden aktuell med tv-programmet «Unidentified with Demi Lovato», der hen reiser USA rundt på jakt etter UFO-er og utenomjordisk liv.

I den anledning har 29-åringen stilt opp i flere intervjuer, og overfor Pedestrian TV kom hen tidligere denne uken med en uttalelse som siden har fått mye oppmerksomhet i kjendispresse verden over. Hen mener nemlig at uttrykket «aliens» er støtende og at det bør erstattes med et annet ord.

Les også: Nye bilder av Tom Cruise vekker oppsikt

– Jeg synes vi bør slutte å kalle dem aliens, for aliens er et nedsettende uttrykk for alt, sier Lovato.

Saken er blant annet omtalt av både Daily Mail og Fox News.

– Fredfulle skapninger

Personlig bruker Lovato uttrykket «ET-er», og forteller i intervjuet at hen lærte dette i arbeidet med tv-programmet.

Lovato har altså brukt den siste tiden på utenomjordisk utforsking, og hevder å sitte på mye informasjon om det hen altså kaller «ET-er». Blant annet snakker hen mer enn gjerne om hva som er de vanligste misforståelsene blant folk når det kommer til romvesener i intervjuet med Pedestrian TV.

Les også: Fansen i harnisk etter intimt spørsmål til Adele

– Jeg tror det som plager meg mest er at de er farlige og skal komme og ta over planeten vår, svarer hen.

Lovato har også tidligere snakket om det temaet, og da hen forrige måned gjestet «The Kyle and Jackie O Show» forklarte 29-åringen hvordan hen ser for seg romvesener er.

– Jeg tror de er fredfulle skapninger, og jeg vet at de er vennlige. Eller, jeg vet jo ikke det, fortalte Demi Lovato og lo.

Ærlig om «mammakroppen»

I juli ble popstjernen Halsey (27) mamma for første gang, da sønnen Ender kom til verden.

Altså er det bare snaue tre måneder siden 27-åringen fødte, men likevel takket hun ikke nei til å være musikalsk gjest da realitystjernen Kim Kardashian (40) debuterte som vert i det populære humorprogrammet «Saturday Night Live» i helgen. Kardashians debut sørget for flere overskrifter – men også Halsey fikk en god dose oppmerksomhet etter showet.

I et Instagram-innlegg mandag tok sangeren et oppgjør med tilbakemeldingene hun har fått i ettertid.

27-åringen, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, synes nemlig ikke noe særlig om at så mange har påpekt «hvor bra hun ser ut» etter «Saturday Night Live»-episoden.

«Jeg deler dette fordi uansett hva jeg gjør, kommer folk til å snakke om kroppen min», skriver hun innledningsvis.

Les også: Sophie Elise Isachsen boikotter Vixen

Videre skriver sangstjernen at det føltes rart å få kommentarer på hvor bra hun ser ut over helgen, ettersom hun har følt seg som en fremmed i sin egen kropp over en lang periode. Videre forklarer hun bildene delt i bildeserien.

«Det første bildet er få dager etter babyen min ble født. Mange vet ikke at man fortsatt ser gravid ut en stund etter», skriver hun, og legger til at hun ikke har noe interesse av å trene nå – da hun er sliten og heller vil leke med sønnen.

– Vil ikke mate dere med en illusjon

Hva gjelder komplimentene fra fansen er Halsey tydelig på at det hun viste i helgen ikke er realiteten.

Les også: Koreansk mann blir nedringt av «Squid Game»-fans. Netflix tvunget til å ta grep

«Kroppen bak alle komplimentene hadde på seg et skreddersydd antrekk og hadde perfekt lyssetting, så jeg kunne føle meg bra og gjøre jobben min. Jeg ønsker ikke å mate dere med illusjonen om at man skal føle seg og se «bra» ut umiddelbart etter fødsel», skriver den populære artisten.

Avslutningsvis skriver Halsey at hun aldri kommer til å få tilbake kroppen hun hadde før sønnens kom til verden, og at dette heller ikke er noe mål for henne i tiden som kommer.