I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I dokumentarserien «Demi Lovato: Dancing with the Devil» avslører artisten at hun ble seksuelt mishandlet natten hun tok overdose i 2018.

En venninne av Lovato forklarer at artisten ble gitt heroin blandet med fentanyl, et stoff som er opptil 100 ganger sterkere enn morfin.

Venninnen forteller også at Lovatos narkolanger, som mishandlet henne den natten, forlot henne hjelpesløs, skriver People Magazine.

-Når de fant meg, var jeg naken og blå. Jeg var bokstavelig talt forlatt for å dø etter at han hadde brukt kroppen min, sier 28-åringen i dokumentaren.

Les også: Nok en toppblogger trosser reiserådene

Voldtatt som 15-åring

Videre forteller artisten at hun ble voldtatt første gang som 15-åring. Da hadde hun aldri hatt sex før. Selv om Lovato og den påståtte overgriperen var sammen på denne tiden, hadde artisten gjort det klart ovenfor kjæresten at hun ikke var klar for å miste jomfrudommen.

- Jeg fikk aldri hatt den romantiske første gangen. Det sugde. Også måtte jeg fortsette å se denne personen flere ganger, sier Lovato i dokumentaren.

Les også: Amalia Holm (25) om de intime «Delete Me»-scenene, familiesorgen og den store kjærligheten

Demi Lovato åpner opp om disse to hendelsene og mer om livet hennes i dokumentarserien «Demi Lovato: Dancing with the Devil» som har premiere på YouTube 23. mars.

- Gjorde dagen min!

Vendela Kirsebom har opplevd en skikkelig korona-kollaps - og fikk alle sine oppdrag kansellert i 2020. Det smalt i regnskapet, og den tidligere supermodellen berget så vidt et overskudd på 59.000 kroner i fjor - ned fra 1,5 millioner året før.

Onsdag fikk hun dog en liten opptur.

- Dette gjorde dagen min, Khloe Kardashian, skriver hun i en repost i Instagram-storyen sin, omgitt av rosa hjerter.

Posten Kirsebom delte er en kollasj hvor Khloe Kardashian har satt sammen bilder av ulike (kjente) kvinnekropper med teksten: «Ta alt vi vet om kroppen og lag en drømmekolleksjon».

Nye opptak fra skjermtest til «Dirty Dancing» viser øving av ikonisk løft

«Dirty Dancing» har tatt både kvinner og menn i alle aldre med storm etter at den kom ut i 1987.

Filmen vant en Oscar for beste originale sang for Jennifer Warnes og Bill Medleys klassiske sang «(I've Had) The Time of My Life», og vant også en Grammy for beste pop-opptreden av en duo eller gruppe.

Både Patrick Swayze, som døde i 2009, og Jennifer Grey (60), som spiller Johnny Castle og Frances «Baby» Houseman, ble nominert for beste skuespiller og skuespillerinne i en komedie eller musikal.

Likevel er det kanskje replikken «Nobody puts baby in a corner» og det ikoniske danseløftet de fleste husker best fra filmen.

Les også: Khloé Kardashian viser seg fram med stor diamantring på ringefingeren

Nå har nye bilder av de to stjernene som øver på dansingen dukket opp i sosiale medier. Filmen viser hvordan de to tett danser sammen, og ikke minst: løftet.

«Dirty dancing skjermtesten med Jennifer Gray og Patrick Swayze er det oppløftende innholdet jeg er her for», skriver forfatter Giles Paley-Phillips på Twitter.

Ble suicidal på grunn av seksualiteten sin

Skuespiller og modell Cara Delevingne (28) forteller at den konservative oppdragelse hennes gjorde henne homofobisk da hun var yngre, noe som ble utfordrende grunnet hennes egen seksualitet.

Dette sier hun i podkasten til skuespiller Gwyneth Paltrow (48), «Goop».

Delevingne sier hun syntes tanken på et forhold med to personer av samme kjønn var ekkel.

Videre forteller modellen at at hun setter de store deprimerende og suicidale øyeblikkene i livet sitt i direkte sammenheng med at hun skammet seg over å like både menn og kvinner.

Les også: Karlie Kloss og Joshua Kushner har blitt foreldre for første gang

Delevingne identifiserer seg selv som panseksuell, som betyr at hun ikke begrenser attraksjonen sin grunnet biologisk kjønn eller kjønnsidentitet, skriver The Daily Mail.

28-åringen deler også i podkasten at det er en del av henne som fortsatt ønsker at hun kunne være heteroseksuell.

- Det er en del av meg som fortsatt vil være helt streit...Det er veldig komplisert, sier modellen.

Les også:Amalia Holm (25) om de intime «Delete Me»-scenene, familiesorgen og den store kjærligheten

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!