Lørdag tok Disney-stjernen Demi Lovato (29) til sin egen instagram-historie og avslørte både bilder og video av en ny tatovering.

Og det er ikke en hvilken som helst tatovering popartisten valgte denne gangen. Lovato har nemlig tatovert en stor, svart edderkopp på siden av sitt nylig barberte hode.

– Det er vår «Grandmother Spider», som lærte oss så mange ting, skriver sangeren under et av innleggene om tatoveringen.

«Grandmother Spider» er en kjent skikkelse innenfor indiansk mytologi, og ifølge Lovato står hun for læren om ild, lys og mørket, og at hver av oss har en egen plass i verden.

Les også: Viser fram ny sveis - fansen jubler

Tatoveringen er laget av den kjente tatovøren Doctor Woo, som også står bak tatoveringene til blant andre Miley Cyrus (29), Drake (35) og Cara Delevingne (29). Han blir ofte omtalt som «den mest etterspurte tatovøren i verden». Den verdenskjente tatovøren delte en rekke bilder på sin egen instagramhistorie.

Forsøker å holde seg edru

Lovato sin nye tatovering dukket opp kun én dag etter en kilde fortalte Page Six at den tidligere Disney-stjernen hadde fullført et nytt rehabiliteringsopphold i løpet av juleferien.

29-åringen har tidligere forsøkt å holde seg til en viss mengde alkohol og marijuana. Likevel kunngjorde artisten i forrige måned at hen var nødt til å kutte ut alle rusmidler helt, i et forsøk på å opprettholde en edru livsstil.

– Nykter og edru er den eneste måten å leve på, forklarte Lovato, som led en nesten dødelig overdose tilbake i 2018.

Les også: Skuespiller og komiker Bob Saget er død

Symboliserer en ny start

Lovato elsker å overraske fansen sin med en uventet «makeover», og har flere ganger delt nye bilder av seg selv på sosiale medier.

Tatoveringen er bare én av forandringene superstjernen har utført på kort tid. Artisten startet nemlig det nye året med en splitter ny frisyre som overrasket fansen.

2. juledag delte 29-åringen en video på Instagram av det nybarberte hodet sitt, og flere tolket den nye frisyren som en «ny start».

Den nye looken falt i smak hos fansen hennes, og flere hyllet henne i sosiale medier.