I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Etter noen turbulente år etter overdosen sommeren 2018, ser livet til Demi Lovato (28) endelig til å stabilisere seg igjen.

Med sin nye dokumentar «Dancing with the Devil» har stjernen åpnet seg til fansen om hva som skjedde den natten hun tok overdose, og månedene i forveien.

Les også: Disney-stjernen svevde mellom liv og død og våknet opp blind

Nå har hun også vært gjest i Joe Rogans podkast, «The Joe Rogan Experience» hvor hun står fram som panseksuell.

- Jeg er tiltrukket til hva som helst egentlig, sier stjernen i podkasten.

På spørsmål fra Rogan om definisjonen av «panseksuell» passer henne, svarer stjernen ja.

Les også: TMZ: Lady Gagas hundepasser utskrevet av sykehuset etter skyteepisode

Det å være panseksuell betyr at man tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

Stjernen har tidligere vært åpen om at hun har vært tiltrukket begge kjønn, og var til senest i fjor forlovet med Max Ehrich, men de to brøt forlovelsen i september.

- Jeg var forlovet med en mann i fjor, så jeg trodde jeg ville være gift og gravid nå, men det er ikke ståa, sier stjernen.

Lovato forteller i podkasten at hun som ung lenge prøvde å undertrykke følelsene hun hadde for kvinner, da hun ble oppdratt i et strengt kristent hjem. Men det hele endret seg da hun så Sarah Michelle Gellar og Selma Blair sin kyssescene i «Cruel Intentions».

- Jeg tenkte «oi, det liker jeg!», fortalte Lovato.

Les også: Hevder Madonna deler lettkledde bilder som svar på kritikken

- Jeg har følt meg som et objekt

Kate Winslet (45) har gjennom flere år vært en av Hollywoods fremste skuespillere, og har spilt i filmer som «Titanic» og «The Holiday»

Gjennom den lange karrieren har skuespilleren ved flere anledninger spilt inn intime sexscener. Nå avslører hun at det ikke alltid har vært en god opplevelse.

Les også: Ylvis-låta «The Fox (What Does The Fox Say?)» har passert én milliard avspillinger på YouTube

Til Radio Times forteller nemlig stjernen at etter at hun spilte inn en sexscene med en kvinnelig motskuespiller i hennes nyeste film «Ammonite», innså Winslet at hennes tidligere erfaringer ikke var like gode.

- Vi ble ikke objektivisert på noen måte. Men det fikk meg også til å innse at jeg har følt meg litt objektivisert tidligere, sa skuespilleren.

Winslet spiller en ekte engelsk paleontolog som heter Mary Anning, som starter på et hemmelig forhold til Charlotte Murchison, spilt av Saoirse Ronan (26).

- Vi innså at ved å fjerne dialog kunne vi utforske ønsket og dybden av forbindelsen mellom disse to kvinnene videre. Jeg lærte mye. Det føltes veldig likeverdig og veldig trygt, vi ble ikke objektivisert på noen måte, forteller Winslet.

Les også: Triana Iglesias om den tøffe «Paradise»-kritikken, mammalivet som endret alt og det spirituelle helsestudioet sitt

Hør på Nettavisen-podkasten «Schendis»: Den kan du høre overalt du hører podkast!