Det blåser godt rundt skuespiller Demi Moore (56) for tiden. Først stilte hun opp naken i et magasin, og kort tid etter eksploderte det i kjendispressen da både mørke og pikante detaljer fra superstjernens liv ble kjent i en ny bok.

«Inside Out» er 56-åringens første biografi, og det skorter ikke på personlige avsløringer og intime betroelser.

Demi Moore skriver blant annet at hun ble voldtatt som 15-åring og forteller dessuten om pikante sexakter med sin tidligere ektemann Ashton Kutcher.

I boken skriver Moore også om sin første ektemann, musikeren Freddy Moore. De to giftet seg i 1980 da Moore bare var 18 år.

Utro natten før bryllupsnatten

Sett i etterkant var forholdet kanskje ikke ment å vare. I «Inside Out» innrømmer Moore at hun var utro mot sin kommende ektemann natten før bryllupet skulle stå.

«Natten før vi giftet oss skulle jeg jobbe med bryllupsløftene mine. Men isteden ringte jeg en fyr jeg hadde møtt på filmsettet, snek meg unna mitt eget utdrikningslag og dro til leiligheten hans», skriver Moore i biografien, ifølge Fox.

Hun stiller seg selv spørsmålet om hvorfor hun gjorde noe slikt, og ikke heller dro til Freddy for å snakke om tvilen hun kjente på.

«Det var fordi jeg ikke klarte å innrømme at jeg giftet meg for å distrahere meg selv fra sorgen over min fars dødsfall. Fordi jeg følte at det ikke var rom for å stille spørsmål ved hva jeg allerede hadde satt i gang. Jeg kunne ikke komme meg ut av ekteskapet, men jeg kunne sabotere det.», skriver hun videre.

Demi Moore: – Derfor gikk jeg med på trekant

Demi Moore skriver egentlig om stefaren sin, Dan Guynes. Han døde i oktober 1980.

Moores biologiske far forlot moren før datteren ble født. Moren giftet seg på nytt med Dan Guynes da Demi Moore var bare tre måneder gammel. Hun fikk først vite om sin biologiske far i tenårene.

Gift tre ganger

Ekteskapet med Freddy Moore varte i fem år, og tok slutt i 1985. Demi, som opprinnelig het Demi Gene Guynes, har beholdt etternavnet til sin første mann.

To år senere giftet Moore seg med Bruce Willis. De fikk tre barn før de skilte lag i 2000.

I 2003 innledet Moore et forhold til 15 år yngre Ashton Kutcher. De to giftet seg i 2005, og forholdet varte i seks år. De ble separert i 2011 og skilte seg to år senere.

Da Demi traff Freddy Moore, ledet han LA-bandet «Boy». De skrev tre låter sammen, og Moore var også med i musikkvideoen til låta «It's Not a Rumor» av Freddy Moores andre band, The Nu Kats.

Utover 80- og 90-tallet slo Demi Moore seg opp som en av verdens mest kjente og best betalte skuespillere. Kanskje noe mindre kjent, er at skuespilleren først dro til Europa for å jobbe som pin-up-modell.

Her møtte hun den 17 år gamle tyske skuespilleren Nastassja Kinski, som overtalte henne til å ta dramatimer.

Moore la imidlertid ikke karrieren som glamourmodell helt på hylla, og poserte naken for det erotiske magasinet «Oui» i 1981.

Tre år senere, i 1984, får Demi Moore sitt gjennombrudd som skuespiller i sex-komedien «Blame It on Rio». Karrieren tok for alvor av i 1985 etter rollen som Jules i «St. Elmo's Fire».

Siden har hun spilte i en lang rekke filmsuksesser, som «Ghost», «Striptease», «G.I. Jane» og «Charlie's Angels».