I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

De siste ukene har nakenstuntet på en balkong i Dubai fått mye oppmerksomhet, etter at det ble spredt videoer og bilder av en rekke kvinner som lener seg over rekkverket på en terrasse i det svært religiøse landet.

Totalt elleve ukrainske modeller ble arrestert, i tillegg til en mannlig fotograf.

Ifølge de strenge lovende i landet kunne kvinnene risikere inntil seks måneder fengsel og bøter på litt over 10.000 kroner for uanstendig oppførsel, men slapp helskinnet unna ved å bli utvist fra landet.

Hendelsen fant sted på lørdag i Marina-området i Dubai, og ifølge avisen The National var det hele en del av et publisitetsstunt. Nå hevder imidlertid en av kvinnene at de skal ha bli tvunget til å gjennomføre nakenstuntet.

– Ble truet med å ikke gå betalt

I et intervju med The Sun, gjengitt av blant andre Expressen og Daily Mail, uttrykker advokaten og kjæresten til modellen Irina Sotulenko (23), som var en av de nakne kvinnene på balkongen, dyp bekymring over måten jentene er blitt behandlet på av dem som organiserte fotograferingen.

I en videosamtale med kjæresten, som The Sun har fått tilgang på, hevder Sotulenko at de skal ha stilt spørsmål ved utendørsfotograferingen for så å bli tvunget nakne ut på balkongen.

– De dyttet dem ut på balkongen. Jentene hadde blitt urolige og sagt at «dette er et muslimsk land. Vi kommer til å få problemer for dette». Da fikk de svaret: «Glem ikke hvem som betaler, kom dere ut på balkongen», forteller kjæresten til den ukrainske modellen.

Les også: Risikerte fengsel etter nakenstunt i Dubai – nå er de utvist

Overfor The Sun har Sotulenko bekreftet at det var Vitalij Gretjin, en ukrainsk playboy og forretningsmann, som sto for fotograferingen. Ifølge advokaten og kjæresten til Sotulenko var jentene klar over at de skulle ned til Dubai for en nakenfotografering, men hadde ikke blitt informert om den skulle foregå utendørs.

– Og alt dette på grunn av de dustene som foreslå at vi skulle gjøre det ute på balkongen og som delte det på Instagram. Han er en voksen mann, hvordan kan han være så korttenkt? Skal Sotulenko ha sagt til kjæresten i videosamtalen.

Vitalij Gretjin, som angivelig skal stå bak fotograferingen, har ikke ønsket å kommentere saken overfor The Sun.

Kim og Kanye enige om foreldreansvaret

I februar kom sjokknyheten om at Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skiller lag etter drøye sju års ekteskap. Sammen har de barna North, Psalm, Chicago og Saint.

Mandag leverte både Kardashian og West sine juridiske tilsvar, der de begge ber om delt juridisk foreldrerett og delt samvær med de fire barna.

Ifølge Independent og TMZ ser det ut til at begge parter stiller omtrent de samme kravene, blant annet at de begge er imot ektefellebidrag.

Det er ventet at partene skal bli raskt enige. Paret hadde også avtale om særeie da de giftet seg.

– De kommer nok til å finne en løsning sammen og få dette godkjent av retten. De er begge innstilte på å samarbeide om oppdragelsen, uttaler en kilde overfor TMZ.

«Hjemme alene»-stjernen ble pappa

For skuespillerstjernen Macaulay Culkin (40) fikk imidlertid helt andre nyheter mandag morgen. Mandag formiddag kunne nemlig han og kjæresten Brenda Song (33) glede seg over å bli foreldre for første gang.

– Vi er overlykkelige, uttalte Culkin til Esquire og røpet samtidig at det er en datter de har fått.

Ifølge Yahoo! News har datteren fått navnet Dakota, oppkalt etter Culkins avdøde søster.