Gå til sidens hovedinnhold

Denne bikkja mener business

Og det koster eieren dyrt...

(LXUS.no) Synes du det er trist å la hunden reise i lasterommet, mens du nyter godt av komforten i flykupeen? Da burde du la deg inspirere av dette.

Nå for tiden er det nemlig ikke bare velstående forretningsmenn som får sjansen til å fly businessklasse. Luxury Launches kan fortelle at en israelsk kvinne som går under navnet Rivkah, betalte svimlende 200.000 kroner for å få sin firbeinte venn til å reise med henne fra Paris til Tel Aviv.

LES OGSÅ:
Luksusferie for bissevovven
Flyreiser for firbente
En hund etter luksus

Rivkah (60) tømte pengepungen for å få en helt egen kupé på businessklasse som ga plass til henne selv, bokseren Orchuk og en veterinær som kunne ta ekstra godt vare på pelsdotten under den fire timer lange turen.

Men det var visst ikke bare enkelt å få det hele til, og flere seter måtte fjernes for å gjøre plass til det store buret.

Uvurderlig

Hundeelskende Rivkah har hatt sin kjære Orchuk i åtte år og fire måneder og forteller at hun tar vare på ham som om det skulle vært hennes eget barn. Hun ønsket derfor ikke å diskutere prisen med det israelske flyselskapet El Al, da hun følte at ingen kunne sette en prislapp på hennes aller kjæreste. Alt hun ønsket var å la babyen være med henne så hun kunne ta vare på ham under turen.

- Han er mitt barn, ikke en hund. Og han fortjener det beste, sier Rivkah om sin firbeinte venn.

Så kanskje du tenker deg om en ekstra gang før du sender Tassen av gårde med bagasjen i fremtiden?

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter