Under årets Met-galla overrasket skuespiller Blake Lively (34) «alle» – da hun midt på trappen utenfor Metropolitan Museum of Arts i New York gikk fra å ha på seg en kobberfarget gallakjole til å stråle i en turkis kjole med slep.

Se det imponerende «kjolebyttet» i videoen under:

Skuespillerens kjole var for anledningen inspirert av Frihetsgudinnen i New York, som i utgangspunktet faktisk var kobberfarget. På hodet hadde hun også en tiara inspirert av det kjente landemerket, men det viser seg nå at statuen ikke er det eneste 34-åringen lot seg inspirere av før gallaen.

Les også: Dette sier Subwoolfer om favorittstempelet

Oppmerksomme fans har nemlig bitt seg merke i en spesiell detalj i Livelys antrekk – som ser ut til å være bevisst.

For Blake Lively matchet også den røde løperen, som for øvrig ikke alltid er rød – noe hun har gjort opptil flere ganger.

– Hvordan gjør hun det?

På Twitter er det flere fans som den siste tiden har delt bilder av 34-åringens antrekk på Met-gallaen opp gjennom.

«Hun matcher den røde løperen på alle bildene», skriver en.

«Måten Blake Livelys Met-galla-kjoler alltid matcher fargen på den røde løperen», skriver en annen.

«Hvordan gjør hun det??», spør en tredje Twitter-bruker.

Perfekt match

Etter en nærmere titt på Livelys tidligere antrekk, viser det seg at hun helt siden 2016 har fargekoordinert antrekket sitt med Met-løperen. Den bytter som nevnt farge samt stil årlig.

I 2016 var Lively kledd i en lyserosa Burberry-kjole med røde detaljer. Løperen det året var, passende nok, rosa og rød.

Året etter skjedde det samme igjen, da Livelys skreddersydde kjole fra Versace gikk i samme fargetone som den beige og kongeblå løperen utenfor New York-museet.


I 2018 var det igjen Versace som hadde kledd opp Blake Lively, og som igjen lagde et antrekk som matchet den røde løperen. Løperen var den gang beige med røde detaljer, mens Livelys kjole var motsatt, og skapte nok en god match.

Det er imidlertid kanskje kjolen fra i år som har vært mest imponerende med tanke på å matche den røde løperen.

Les også: IKEA fjernet reklame med stikk til Cezinando

Som nevnt byttet «A Simple Favor»-skuespillerens kjole nærmest farge i løpet av poseringen foran museet, og gikk fra å være kobberfarget til turkis – akkurat som Frihetsgudinnen. I og med at kjolen skulle hylle landemerket var det kun disse to fargene som kunne brukes, og man skulle da kanskje tro det ble vanskeligere å matche løperen.

Men den gang ei. Løperen under årets Met-galla var både rød og blå, samt med beige detaljer. Fargene matchet Livelys antrekk perfekt i begge versjoner, og igjen lyktes hun med å virkelig gå «all in» med temaet på den kjendistunge gallaen.

Tilfeldig? Hvem vet. Det gjenstår å se på gallaen neste år.