Gigantkjeden Walmart måtte tidligere denne uken beklage en rekke upassende julegenser-motiver.

Genseren som skapte aller mest kontrovers, og som ikke lenger et til salgs på nettstedet, hinter nemlig til at nissen, på lik linje med Exit-gutta, er glad i kokain.

Med påskriften «la det snø» er motivet av en nisse som sitter foran et bord med tre hvite striper foran seg.

via GIPHY

Ifølge nyhetsstedet Global News var også salgsbeskrivelsen til denne genseren av det litt drøye slaget:

«Vi vet alle hvordan snø fungerer. Det er hvitt, pulveraktig og den beste snøen kommer rett fra Sør-Amerika. Det er dårlige nyheter for Sankt Nicolaus som bor på Nordpolen. Det er derfor nissen virkelig liker å nyte øyeblikket når han får kvalitets-snø fra Colombia i hendene. Han pakker det i perfekte striper på sofabordet og tar en stor sniff av lukten fra høykvalitetsaromaen til snøen.»

Les også: (+) De hemmelige Netflix-kodene som lar deg finne alle julefilmene

Nissemor med pisk og romvesen med dildo

De andre genserne som også skapte furore, viste nissen i ulike kompromitterende seksuelle settinger.

Én av dem viste en skremt nisse som ligger med bar rumpe på en massasjebenk, mens et romvesen som står bak ham med det som ser ut til å være et sex-leketøy.

Den andre var av nissemor ikledd et korsett mens hun rettet en pisk mot en halvnaken nissefar. Genseren hadde påskriften «Nissen har vært slem».

Les også: Fire eksperter gir råd: Bør du fortelle kjæresten din at du har vært utro?

Legger seg langflat

Walmart har i etterkant måtte legge seg langflat for motivene, og skylder på dette ble solgt av en samarbeidsaktør som de ikke rådde over.

– Disse genserne solgt av en tredjeparts-selger på Walmart.ca representerer ikke Walmarts verdier og hører ikke hjemme på vår hjemmeside, skriver kjeden i en uttalelse gjengitt i nyhetsmedier som CNN og Washington Post.

– Vi har fjernet disse produktene fra vår salgskanal. Vi beklager for enhver fornærmelse dette uten intensjon har sørget for, fortsetter de.