Gå til sidens hovedinnhold

Denne grove vitsen fikk Jerry Seinfeld til å knekke sammen i latter

«Curb Your Enthusiasm»

«Den groveste vitsen» noensinne fortalt på «Curb Your Enthusiasm» fikk Jerry Seinfeld til å bryte ut i latter. Hør den her.

Den 2. januar 2019 døde komiker og skuespiller Bob Einstein (76).

For mange nordmenn er han best kjent som Marty Funkhouser i TV-serien «Curb Your Enthusiasm», og som Larry Middleman i «Arrested Development».

Jerry Seinfeld møtte Einstein for første gang bare øyeblikk før komikeren leverte et at de mest minneverdige øyeblikk på «Curb Your Enthusiasm».

Scenen er fra seriens syvende sesong. Til en motvillig Jerry Seinfeld begynner Funkhouser å fortelle en vits som i ettertiden har blitt stående som «den groveste vitsen» noensinne fortalt på showet.

I manuset står det bare at «Marty Funkhouser forteller en vits», og Seinfeld aner ingenting om innholdet i fortellingen.

En intetanende Jerry Seinfeld improviserer med i sin sedvanlige avmålte rollefigur, men klarer ikke å holde latteren tilbake da Einstein klinker til med sluttpoenget.

- Du overrasket meg. Jeg hadde ingen anelse om at den skulle være så motbydelig, sier Jerry Seinfeld når han har fått summet seg.

Vitsen er i drøyeste laget for å gjengis her, men ingenting er bedre enn å se og høre Bob Einstein fortelle den selv i videoen nedenfor - og reaksjonen til Jerry Seinfeld etterpå.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken