Den svenske influenseren Bianca Ingrosso (28) har tidligere skapt overskrifter gang på gang med kjærlighetslivet sitt. Ingrosso har hatt et av-og-på forhold til Phillipe Cohen (29) gjennom åtte år, men i fjor august gjorde paret det slutt for godt.

Les også: Bianca Ingrosso får egen HBO-dokumentar

Ifølge Ingrosso har hun trivdes svært godt med den nye singeltilværelsen, og noen knappe måneder etter bruddet sa influenseren til Nettavisen at hun var nyforelsket i sitt nye liv.

Nå virker det som at Ingrosso er klar for å finne kjærligheten på ny, og bruker derfor datingapper aktivt. Men det har ikke gått helt som forventet, ifølge 28-åringen.

Da hun troppet opp på den svenske ELLE-gallaen denne helgen avslørte hun at hun er blokkert fra den populære datingappen, Tinder. Utestengingen har ikke falt i smak hos Ingrosso.

Tror ikke på det

Bianca Ingrosso har ikke bare blitt kastet ut én gang fra Tinder, hun forteller til svenske ELLE at det har skjedd flere ganger:

– Jeg blir kastet ut derfra hele tiden. Jeg har kjempelyst til å komme tilbake til appen, sa «Wahlgrens verden»-stjernen til avisen.

Influenseren levner ingen tvil om at hun gjerne vil bruke Tinder igjen, og synes det er veldig synd at hun er blokkert fra appen.

Ifølge Ingrosso har hun blitt utestengt gang på gang fordi flere på appen ikke tror på at det faktisk er 28-åringen som er der inne.

Influenseren forteller ikke noe mer om problemet har løst seg, men mest sannsynligvis har flere Tinder-brukere rapportert Ingrossos profil i mistanke om at den er falsk.

Les også: TV-stjernen søkte lykken på Tinder: Fikk uventet forespørsel

Den kjente TV-personligheten er derimot ikke den eneste kjendisen som har blitt kastet ut av Tinder. Artist Andreas «TIX» Haukeland (30) har også opplevd det samme, og han tok grep ved å sende inne en klage til den populære datingplattformen.

Dater forskjellige typer

I tillegg til Tinder-avsløringen delte også 28-åringen flere detaljer om hvordan datinglivet hennes går om dagen.

Hun har nemlig begynt å date igjen, men hun legger ikke skjul på at visse ting kunne vært bedre.

– Jeg synes jo det går bra, men jeg er så dårlig på å date, innrømmet Ingrosso overfor Elle.

28-åringen sparer derimot på detaljene om hvor mange dates hun har gått på i det siste og hvordan de har gått, men hun avslører imidlertid hva slags typer hun dater.

– Det har vært noen tennisspillere. Og noen fotografer, sa Ingrosso med et lurt smil til avisen.

Les også: Bianca Ingrosso om singellivet: – Har sex med meg selv

Det er heller ikke første gang Ingrosso letter på sløret om singellivet. Tidligere i år kom hun med flere avsløringer i et intervju med Expressen, blant annet at hun savner nærhet og at hun har blitt en stor klemmer etter at hun ble singel.

Hun kom også med sexavsløring da hun fikk spørsmål om hun var singel eller ei:

– Ja. Jeg har bare sex med meg selv, sa hun lattermildt i intervjuet.