– Menn har nok med å tenke på - hus, jobb og hage - enn å måtte bry seg om alle andre sine problemer og. Vi får med oss «the basics» fra våre kompiser og er fornøyde med det, sier Adrian Møller Haugan.

Han er en av to programledere i Nettavisen podcasten «Hun vs. han». Den andre rollen fylles av Kjersti Westeng.

Kjersti har lenget grublet på påstanden «jenter er mye mer opptatt av gutter enn gutter er av jenter».

Hvorfor har det seg nemlig slik at ni av ti poplåter fra kvinnelige artister handler om menn, samtidig som syv av ti poplåter fra mannlige artister handler om deres favorittbar, bikkja eller det å være en trist, ensom mann?

– Jeg føler at kvinner har brukt alle år på å forstå mannen, forstå mannens følelser, være der for mannen og så videre. Dette tar tid, og derfor deler kvinner mye mer fra eget liv for å få kunnskap fra andre. Kontrasten fra en guttegjeng er så stor. Der er det null interesse, sier Kjersti.

Hør debatten i ukas episode av Hun vs. han. Du kan også høre podcasten i Apple podcast eller Spotify. Følg dem på Instagram her.

– Som nevnt, kapasitet og interesse tror jeg er nøkkelord her, svarer Adrian.

Kjersti kom nylig over noen kvinnemagasiner fra 1950-tallet i en bruktbutikk, og forteller at det ser ikke ut til at interessen kvinnen har for mannen har endret seg nevneverdig i løpet av seksti år.

– Noen overskrifter: «Skal man gifte seg av medlidenhet?», «Min mann er en istapp», «Gal av kjærlighet - forskjellen på menn og kvinner». Så dette har vært et interessefelt for oss i mange år, sier Kjersti.

Hør debatten i ukas episode av Hun vs. han. Du kan også høre podcasten i Apple podcast eller Spotify. Følg dem på Instagram her.