Prins Harry (36) gjester den kommende utgaven av «Carpool Karaoke» på James Cordens (42) talkshow.

Der åpner han blant annet opp om hvorfor han og kona, hertuginne Meghan (39), valgte å forlate Storbritannia og det britiske kongehuset. Hertugparet er bosatt i Los Angeles med sønnen Archie (1) – der også innspillingen fant sted.

Les også: Eveline fra «Bloggerne» ofret leilighet i Oslo for drømmetomt i Skien

Overfor James Corden avslører prinsen at han trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter fordi den britiske pressen var «giftig» og «ødela» hans mentale helse, ifølge Sky News.

– Måtte få familien min bort

I innslaget fastslår også 36-åringen at han ikke forlot pliktene sine, men at han ikke hadde noe valg - og måtte dra.

– Jeg gjorde det alle ektemenn og fedre ville gjort. Jeg måtte få familien min bort derfra, sier han.

Prinsen legger til at han fortsatt vil bidra.

– Livet mitt er offentlig tjeneste. Uansett hvor jeg er i verden kommer det til å være det samme.

Les også: Lady Gagas hundepasser skutt - hundene stjålet

Ser på «The Crown»

Prins Harry deler flere detaljer fra livet sitt i intervjuet, blant annet at dronning Elizabeth (94) kjøpte et vaffeljern til barnebarnet i julegave og at han visste at kona Meghan var den han skulle gifte seg med allerede etter date nummer to.

I tillegg avslører prinsen at han har sett Netflix-serien «The Crown», som er basert på den britiske kongefamilien.

Mens mange har vært kritiske til hvordan enkelte av de kongelige fremstilles i serien, ser ikke Harry ut til å ha noe imot den. Dette fordi han mener det er såpass tydelig at serien er fiksjon, selv om serien er basert på virkeligheten.

– Selvfølgelig er den ikke helt korrekt, men den gir en idé om livsstilen og hvordan det å sette sin offentlige tjeneste over familie og alt annet kan være, sier han, og legger til at han er mye mer komfortabel med å se «The Crown» enn å se skriverier om både seg selv, kona og kongefamilien i pressen.