Gå til sidens hovedinnhold

Derfor frykter alle «Skal vi danse»-Nate: - Folk må slappe av!

- Det er ikke min feil at jeg er en kongoleser med hofter, sier Nate Kahungu til Nettavisen.

Lørdag går startskuddet på årets «Skal vi danse» der 12 nye kjendiser skal ut i ilden og konkurrere om å bli Norges beste kjendis i selskapsdans.

Allerede før deltakerne i det hele tatt har fått testet ut parketten, kan samtlige fortelle til Nettavisen at konkurransen har tilspisset seg.

Les mer

Dette er deltakerne i «Skal vi danse» 2020

Sniktitting på hverandre på dansestudio og intense treningsøkter har preget deltakerne de siste ukene, og allerede har kjendisene utpekt seg en favoritt og sin største konkurrent.

- Jeg er redd for Nate, sier influenser og «Skal vi danse»-deltaker Kristin Gjelsvik (34) til Nettavisen.

- Det var en jeg snek meg inn døra på, og det var Nate. Da gikk jeg litt i kjelleren og tenkte «okei, greit. Vi har en vinner». Han er dritflink. Han kan liksom salsa fra før, sier Synnøve Skarbø (49) til Nettavisen.

Også deltakere som Michael Andreassen (48) og Marte Bratberg (31) er overbevist om at Nathan «Nate» Kahungu (24), som ble kjent for det norske folk da han var med i «Love Island», kommer til å bli en soleklar favoritt i årets sesong.

Les mer

Flere skader rett før «Skal vi danse»-premieren: - Har satt dansetreningen på pause

Det er imidlertid Kahungu helt enig i selv.

- Folk må slappe av med det der. Man viser én hoftebevegelse fra Kongo, og alle bare: «Oh my God, du er verdens beste danser», sier Nate Kahungu oppgitt.

Se videoen øverst i saken!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden