I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I 2015 satt fansen til den populære legeserien «Grey's Anatomy» igjen med en følelse av vantro da selveste McDreamy (Derek Shephard), spilt av Patrick Dempsey (55), ble brutalt drept i en bilulykke i serien.

Lenge hadde det gått rykter om at Dempsey ikke akkurat var en engel på settet, og at han til slutt rett og slett ble skrevet ut av serien for godt.

Les også: Fredrik Solvang bryter ut i gråt i brutalt ærlig intervju: – Var veldig alene

Detaljene har vært få fra innsiden av TV-settet, men i den nye boken «How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy», kommer forfatter Lynette Rice med flere detaljer om hvorfor Dempsey til slutt måtte henge fra seg legefrakken. Det skriver The Hollywood Reporter.

Flere klager mot stjernen

Faktisk er det satt av et helt kapitel til hendelsene som til slutt førte til at Dempsey ble skrevet ut av serien.

I boken sies det at flere av Dempseys kollegaer som var til stede under innspillingen av hans siste scener, avslører påstander om HR-problemer og at det var flere klager på stjernen.

I følge en av de tidligere produsentene for serien, James D. Parriott, var også stemningen mellom Dempsey og seriens skaper, Shonda Rhimes, dårlig mot slutten.

- Det var HR-problemer. Ikke på noen seksuell måte, men han terroriserte settet. Noen hadde traumer av å ha jobbet sammen med han, sier Parriot i boken.

Selv om produsenter prøvde å gripe inn, sier Parriot at han tror Dempsey på dette tidspunktet rett og slett bare var «ferdig med showet».

Dempseys påståtte likegyldighet til jobben han skulle gjøre, gjorde også forholdet hans til Rhimes mer intenst. Parriot sier at de to til slutt «hadde hverandre oppi halsen».

Les også: Dette er de nye «Paradise Hotel»-deltakerne

Klagde over arbeidsmengden

Også medskuespiller Ellen Pompeo (51) skal ha uttrykt sin misnøye med Dempsey, og at han stadig vekk skal ha klagd på både arbeidsmengde og arbeidstider.

- Det var noen ganger Pompeo var veldig frustrert over ham og ble irritert over at han ikke jobbet like mye som resten. Hun ønsker at ting skal være rettferdig, så hun likte svært dårlig at han klagde over at han var sent eller lenge på jobb, når hun selv hadde dobbelt så mange scener som ham, hevder en annen produsent i boken, Jeannine Renshaw.

Til slutt hevdes det at klagene fra kollegaene og oppførselen til Dempsey fikk serieskaper Rhimes til å gi et ultimatum til produksjonsselskapet, forteller Parriot.

- Hun sa til dem at enten må han gå, eller så går jeg, sier han.

Som kjent fikk altså Rhimes fortsette, mens Dempsey ble skrevet ut av serien. Representanter for Dempsey har ikke ønsket å gi noen kommentar om påstandene i boken, men han har bidratt med kommentarer i andre kapitler.

Les også: Gunilla Persson og datteren dukket aldri opp til den svenske TV-innspillingen. Nå forklarer hun hvorfor

Delte bildet av sin nye flørt

I månedsvis har utenlandske medier spekulert i om skuespillerne Channing Tatum (41) og Zoe Kravitz (32) har blitt et par, etter at de to har blitt observert sammen ved en rekke anledninger.

Hittil har ingen av dem verken bekreftet eller avkreftet forholdet, men under mandagens Met-galla klarte flere fotografer å få knipset et par bilder av duoen.

For selv om de ikke ankom gallaen sammen, og derfor heller ikke poserte sammen på den røde løperen, forlot de festen sammen og ble blant annet fotografert gående ned trappen mot utgangen sammen.

De to har ikke enda bekreftet at det er noe mellom dem, men nylige fortalte en kilde til E! News at det er mer enn vennskap mellom skuespillerne.

- De tilbringer mye tid sammen og har det veldig gøy. De er mer enn nære venner og kolleger. Forholdet deres har vokst til mye mer, sa kilden.

Les også: Kritikken hagler etter nytt magasincover: – Har han på seg parykk?

Nå kaster også Tatum selv bensin på ryktebålet.

Etter mandagens galla repostet nemlig Tatum et bilde av seg selv og Kravitz fra Alicia Keys' etterfest.

«Denne kvelden», skrev 41-åringen til bildet som ble postet på Instagrams historiefunksjon, skriver US Magazine. Bildet var ifølge nettstedet av ham selv, Moses Sumney, Kravitz og Alicia Keys. Siden bildet bare ligger på historiefunksjonen i 24 timer, er det borte nå. Det ligger derimot fortsatt på Keys' profil.

Les også: La ned ikonisk kvinnemagasin. Norske sjefredaktører forventer samme skjebne

Vil ha tilbake smykkene fra eksen

For to uker siden kom sjokknyheten om at «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco og ektemannen Karl Cook går fra hverandre etter tre års ekteskap.

Cuoco og Cook møtte hverandre i 2016, før de giftet seg to år senere.

Selv om de begge skal ha skrevet under en ektepakt før de giftet seg, skal det i følge US Weekly fortsatt være noen detaljer som ikke er helt på plass enda.

Les også: Nye detaljer fra skillsmissen: - Hennes eiendeler er beskyttet

Cook skal nemlig ha sendt inn dokumenter den dagen Cuoco leverte skilsmissepapirene som sier at han ønsker flere personlige ting tilbake.

I rettsdokumenter som nettstedet har fått innsyn i ber Cook om om at «diverse smykker og andre personlige ting» skulle returneres til ham. Han ber også om å få «inntjeningen og akkumuleringene» som han tjente før og etter parets splittelse.

Ingen av partene ber om ektefellebidrag i skilsmissen, og de betaler hver sin advokatkostnad, skriver US Weekly.