I april 2018 kom sjokknyheten om at skuespillerparet Channing Tatum (39) og Jenna Dewan (38) hadde valgt å gå fra hverandre etter nesten ni år som ektepar.

Duoen, som har datteren Everly (6) sammen, var ansett som et av Hollywoods mest stabile par.

Nå avlører Dewan at ikke alt var like rosenrødt som det så ut til å være, og forteller hvorfor ekteskapet tok slutt.

Ønsket forskjellige ting

Ifølge Dewan var forholdet ved veis ende flere år før de faktisk skilte lag, og det var ingen spesifikk hendelse som førte til skilsmissen.

- Mennesker vokser og forandrer seg. (...) Forandringene mellom oss var ikke noe som skjedde over natten, og det var ingen spesifikk hendelse. Jeg tror det bare var en langsom erkjennelse av at vi ønsket forskjellige ting i livet, forteller hun i et større intervju med People.

Til tross for at de begge har gått videre med nye partnere i dag, tok ikke Dewan lett på skilsmissen.

- Ingen gifter seg for å forhåpentligvis skilles senere, sier hun og forteller om en tid etter som har vært svært brutal for 38-åringen.

Visste ikke om noe liv uten Tatum

Som kjent søkte Dewan blant annet hjelp hos en stamme i Peru som hun bodde hos i to uker. Til People beskriver hun perioden etter skilsmissen som rådvill og hjelpeløs.

- Jeg var fortvilet. Det var utrolig vanskelig. Det var som om jeg mistet fremtiden min, og slik jeg hadde sett for meg livet. Hvordan ville fremtiden min se ut nå? Hvor skulle jeg starte? Jeg møtte Channing da jeg var 24 år, jeg visste ikke om noe liv uten ham, sier hun.

Dewan forteller at hun fikk god støtte fra familie og venner, men at hun til syvende og sist måtte klare å komme seg videre på egenhånd.

I dag trives 38-åringen med livet sitt, og sier hun aldri har vært på et sted i livet hvor hun har følt på den samme gleden som hun gjør i dag.

Venter barn

Siden bruddet med Channing Tatum har Dewan funnet lykken med skuespillerstjernen Steve Kazee (43). I slutten av september ble det kjent at de venter sitt aller første barn sammen.

- Vi er overlykkelige og kunne ikke vært gladere over familieforøkelsen, uttalte paret til People den gang.

Paret har vært kjærester i et års tid, men har vært ganske private rundt forholdet. De deler likevel glimt fra sin hverdag sammen på sosiale medier.

Channing Tatum på sin side har funnet lukken med artist Jessie J (31).