Det har vært stille rundt Anna Rasmussen (22) helt siden hun plutselig trakk seg fra «Skal vi danse» i 2017.

Nå gjør «Mamma til Michelle»-bloggeren sitt første intervju på nesten to år ved å stille opp i «God morgen Norge» på TV 2.

- Jeg valgte å trekke meg vekk da jeg trakk meg fra «Skal vi danse». Jeg gikk inn i en periode der jeg ikke tålte kritikk, så jeg valgte å trekke meg unna mediene så mye jeg kunne. Mediene har en tendens til å vri på saker. Når jeg på et punkt merket at jeg ikke lenger klarte å stå i det, måtte jeg trekke meg unna, sier Rasmussen i tv-programmet.

Hun forteller videre at det hele har kjentes ut som en berg-og-dal-bane, og at de siste to årene har vært de vanskeligste i hennes liv.

- Ikke verdt min psyke

22-åringen, som startet å blogge i 2012, forteller at bloggen tidvis har gått fra å være fornøyelig til å ha vært mer enn påkjenning.

– Fram til 2015, så tenkte jeg at bloggen var det beste som kunne skje. Men i de siste årene, så har jeg tenkt at: «Dette er ikke verdt min psyke, jeg klarer ikke mer. Jeg vil ikke utsette meg selv for denne verden», forklarer Rasmussen videre.

Spesielt etter «Skal vi danse»-episoden skal hun ha slitt ekstra med kritikken og sett på media som spesielt slitsomt.

Juridisk trøbbel

Til tross for at trebarnsmoren har holdt seg unna rampelyset de siste to årene, har Rasmussen likevel hatt sitt å styre med.

I august ble det kjent at bloggeren hadde fått en bot på 100.000 kroner fra Forbrukertilsynet, etter å ha arrangert konkurranser uten å ha delt ut premier.

En måned senere gikk hun vekk fra det kjente bloggnavnet «MammatilMichelle», til hennes eget navn, før hun i oktober giftet seg med kjæresten Jan Lossius.

Like før 2018 var omme ble det også kjent at Rasmussen hadde hyret inn advokat Christian Flemmen for å klage inn konkurranse-saken til Markedsrådet. Den saken behandles for øyeblikket fortsatt i samme råd.