I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

De siste ukene har «James Bond»-skuespilleren Daniel Craig (53) reist land og strand i forbindelse med den nye og sin aller siste «James Bond»-film, «No time to die».

Forrige uke ble Craig blant annet hyllet med sin egen stjerne på velkjente Hollywood Walk og Fame, noen dager før det skapte han overskrifter for sin noe merkelige rød løper-opptreden, og han har også figurert i en rekke intervjusettinger.

Les også: Daniel Craig hadde ett krav før han takket ja til å ta på seg rollen som James Bond

Man skulle kanskje tro at skuespillerstjernen med tiden er blitt rimelig gjennomintervjuet, men Craig slutter ikke å overraske. Nylig gjestet 53-åringen podkasten «Lunch with Bruce», drevet av forretningsmannen og Craigs gode venn, Bruce Bozzi, og der kom Craig en overraskende bekjennelse.

I podkasten, gjengitt av Daily Mail, avslører Craig at det er mange år siden han sist dro ut på en vanlig bar for å nyte en kveld på byen. Helt siden han var ung, lovende og singel har han heller foretrukket homsebarer.

– Du vet jo at jeg alltid har foretrukket homsebarer så lenge jeg kan huske. Og en av grunnene til det er fordi man aldri havner i bråk og slagsmål, sier Craig til kompisen.

– Jeg ble utrolig lei av den aggressive testosteron-stemningen som var på utesteder for heterofile. Jeg bare orket ikke tanken på å bli slått til - noe som faktisk skjedde ganske ofte, fortsetter han.

Les også: Daniel Craig nekter å etterlate barna milliard-arv: – Om du dør rik, har du mislykkes

Craig, som har vært gift med skuespilleren Rachel Weisz (51) siden 2011, synes også homsebarer var et mye bedre sted å være som singel:

– Det var mange jenter der for akkurat den samme grunnen som meg, sier Craig i podkasten.

Åpner opp om problemer fra ung alder

I USA er det imidlertid helt andre personer som står for overskriftene. I et intervju med magasinet Health avslører realitystjernen Khloé Kardashian (37) at hun i flere år har hatt et trøblete forhold til mat.

De siste årene har Kardashian fremmet, og til tider vært en frontfigur, for en sunn livsstil og viktigheten av å ta vare på seg selv. For mange kommer dermed avsløringen svært overraskende.

– Jeg har faktisk alltid hatt en usunt forhold til mat. Da jeg var yngre kunne jeg trøstespise hvis jeg var lei meg, og i etter på hatet jeg hvordan det fikk meg til å føle meg. Jeg omtrent straffet meg selv for å spise en hel pose med potetgull, og det tok helt overhånd over tankene mine, forteller Kardashian åpenhjertig.

Realitystjernen forteller i intervjuet at hun har testet en rekke dietter, alt fra Beyoncé sin mye omtalte sitronsaft-metode til mer avanserte dietter. Ifølge Kardashian var det dette som gjorde at hun varierte så mye i vekt før i tiden.

Les også: Kim Kardashian gjorde narr av eksmannen fra scenen: – Skilte meg fra ham av én grunn

– Jeg jaktet alltid etter enkle løsninger. Da jeg begynte å trene bestemte jeg meg for å gjøre en livsstilsendring. Jeg startet for eksempel med å kutte ut sukker en uke, og så forsøkte jeg å gjøre det i en måned. Deretter forsøkte jeg å holde meg unna sukker i enda en måned, og så forsøkte jeg å implementere flere livsstilsendringer, sier Kardashian.

Ifølge Kardashian startet det anstrengte forholdet til mat seg ved at verden rundt henne til stadighet kommenterte detaljer ved kroppen hennes. Nå som datteren hennes, True (3), begynner å bli eldre og forstår mer av ting som foregår rundt henne, er Kardashian konsekvent med hvordan folk prater om henne på.

– Siden jeg selv fikk alvorlige problemer med mat etter de mange slengbemerkningene, tar jeg det på fulleste alvor når det kommer til True. Hun er veldig høy, og når folk sier «hun er stå stor», sier jeg «hun er så høy». Jeg prøver å få dem til å snakke om kropp på en mer konkret måte, sier hun.

Ber fansen slutte: – Det hjelper ikke

En som tilsynelatende også er blitt lei av å få tilbakemeldinger på sin egen kropp er skuespiller Jonah Hill (37). De siste ukene har Hill, som blant annet er kjent fra filmer som «The Wolf of Wall Street» og «21 Jump Street», vakt oppsikt med sin enorme forvandling.

I 2015 gikk vennene til Hill ut med en bekymring rundt vektoppgangen til skuespilleren, men nå er det vektnedgangen som flere biter seg merke i.

På Instagram har Hill delt en rekke bilder av seg selv, og i kommentarfeltet koker det over av tilbakemeldinger med hvor bra han ser ut.

– Wow, du ser braut! Skriver en på et av bildene.

– Du stråler om dagen, skriver en annen.

Til tross for at kommentarene utelukkende er i positiv forstand, tar Hill nå et oppgjør med følgerne sine.

– Jeg vet at dere mener det godt, men jeg ber om at dere vennligst ikke kommenterer kroppen min. Positivt eller negativt, så verken hjelper det eller føles bra, står det skrevet i bilde Hill delte onsdag kveld.