I løpet av vinteren har klarsynte Lilli Bendriss (73) vært å se i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», der hun i en rekke episoder datet ulike menn i håp om å finne den rette.

Kjærligheten fant hun imidlertid utenfor programmet, med en mann hun har kjent i en årrekke - 28 år yngre Shad Tabine (45).

De to var i et forhold for noen år tilbake, men ting gikk helt som de to hadde håpet på den gang.

- Det ble for store forskjeller. Han er mye yngre enn meg, og han hadde også helt andre interesser, forteller Bendriss åpenhjertig til Nettavisen i dag.

Prøver igjen

Etter sin deltakelse i datingprogrammet tidligere i vinter, fant hun likevel ut at det var Tabine hun ville ha.

- Jeg klarte liksom ikke helt å la han gå. Og da tenkte jeg: Okei, her har vi en psykolog. Jeg får snakke litt med han, så får vi se om vi kan bygge bro over forskjellene, sier Bendriss.

Og det er nettopp det de to gjør nå.

- Det går veldig fint nå, så får vi se hvor lenge det varer, ler Bendriss.

- Ikke kjærester

Selv om Bendriss tidligere har uttalt at hun er svært forelsket om dagen, vil hun likevel ikke kalle forholdet til Tabine for et kjæresteforhold.

- Media sier at vi er kjærester, men jeg var veldig klar på at det er en kompanjong jeg søker. En jeg kan reise, og ha det gøy sammen med, sier hun.

I over 45 år av livet sitt har Bendriss vært gift, og har de tre barna Rachid, Samir og Nadia. Nå er hun ikke interessert i et forhold på den måten.

- Men det er veldig hyggelig å ha en ekstra person i livet, da, sier Bendriss.

- Men ellers så er vi begge frie personer. Vi har det hyggelig nå, og det er veldig spennende å være med han. Så får tiden bare vise, legger hun til.

Skal feire 17. mai sammen

Så lenge Tabine og Bendriss har kjent hverandre, har de ofte pendlet mellom Oslo og Marokko, der Tabine kommer fra. Bendriss innrømmer imidlertid at det har vært flere turer til Oslo for Tabine, enn det har vært til Marokko for Bendriss sin del.

- Jeg er den som er minst i Marokko. Det er han som er her. Litt av greia er jo at jeg skal prøve å være litt mer der han er, der han trives best, innrømmer hun til Nettavisen.

På 17. mai derimot er Tabine i Oslo for den store feiringen de skal tilbringe sammen.

- Det blir koselig, sier hun.