Gå til sidens hovedinnhold

Det ble stort oppstyr da Mina Hadjian (43) fikk nok av Trude Mostue (50)

Farmen Kjendis:

Etter Charter-Svein ble tråkket på av hest, bikket sinnet over for Mina Hadjian i kveldens episode av Farmen Kjendis.

Tidligere denne uka fortalte Nettavisen om Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein, som havnet i en ulykke under innspillingen av Farmen Kjendis. I kveld fikk du se hendelsen i den siste episoden av programmet. Men det oppsto også mer dramatikk under kveldens episode.

- Hjertet mitt slår veldig fort. Mest på grunn av det som skjedde med Svein, men også av oppførselen til Trude (Mostue, red. anm.) etterpå, sier Hadjian, tidligere programleder og sjef for Røverradion, til TV-seerne.

Hun likte nemlig svært dårlig at Mostue, veterinær og TV-profil, påpekte at de måtte gå og melke kuene kun minutter etter at Østvik skadet foten sin. Hadjian følte nemlig at Mostue så ned på dem fordi de brukte tid på å trøste Svein, mens kuene måtte melkes.

- Bitch!

Et sinne hadde bygd seg opp, etter at hun flere ganger hadde følt på at Mostue ville påpeke hvor hardt og mye hun jobbet, mens de andre ikke var like flinke. Under et måltid tok Mina Hadjian derfor tak i det som plaget henne.

- Jeg er så lei av å høre på hakkingen. «Vi må jobbe, jobbe, jobbe. Jeg skjønner at dere ikke har kapasitet, men jeg kan jobbe så kan dere slappe av». Jeg vet du ikke er sånn, du er jo en nydelig dame, men noen ganger føles det så nedlatende. Vi er ikke på arbeidsleir, sa hun og henvendte seg mot Mostue.

Les mer

Charter-Svein havnet i ulykke under Farmen-innspilling

Mostue svarte med at hun ikke kunne bli kritisert for at hun ønsket å jobbe, mens Hadjian mente veterinæren skjulte mye aggresjon bak et stort smil. Hun viste blant annet til en tidligere situasjon der Mostue skal ha slengt en kommentar om at tidligere Paradise Hotel-deltaker Martine Lunde hadde lagt seg, selv om det var Mostue som hadde bedt henne gjøre det.

- Jeg har bedt om unnskyldning, hvor mange ganger skal jeg si det da?, spør hun.

- Du oppfører deg som en bitch! Slutt, slutt! Jeg orker ikke mer, og jeg holder på å bli sprø, responderer Hadjian.

Skværet opp

Det var da storbonde Katrine Sørland, modell og blogger, grep inn i situasjonen, og ba de to damene slutte fred - i alle fall foran alle de andre deltakerne. Seerne fikk dermed høre hvordan Mostue opplevde situasjonen.

- Jeg synes ikke det var noe morsomt med en offentlig henrettelse, det er langt fra greit, men jeg har samtidig forståelse for at Mina er et følelsesmenneske. Det tok litt av, sier hun.

Litt senere på dagen møttes både Hadjian og Mostue for å skvære opp. Etter en kort samtale, ble begge enige om at de burde ha taklet situasjonen bedre.

- Unnskyd. Vi har vært bitch begge to, sa Hadjian, før de to damene ga hverandre en klem.

Les mer

Runar Søgaard røk ut av Farmen kjendis: - Blant de artigste ukene i mitt liv

Reklame

Her kan du levere Lotto