Gå til sidens hovedinnhold

Detaljen i Ashley Olsens bilde vekker oppsikt: – Får meg til å ville kjøpe en machete

Stjernen tok med seg en drink og en machete på skogstur.

Supertvillingene og motedesignerne Mary-Kate og Ashley Olsen (35) ble verdenskjente gjennom den populære 90-tallsserien «Under samme tak», der de delte på rollen som Michelle Tanner frem til de ble åtte år gamle.

I tenårene gjorde de stor suksess i egne filmer som «Mitt første kyss», «En dag i New York» og «Tvillingtrøbbel», men så trakk tvillingene seg tilbake.

De siste årene har de to heller fokusert på klesmerket The Row, og de er langt mindre synlige i offentligheten.

Les også: Dette er kjendisenes planer for sommerferien

Delte bilde av kjæresten

Men i helgen fikk Ashley Olsen litt ekstra oppmerksomhet i sosiale medier etter at et bilde av henne på skogstur spredte seg.

Før helgen delte nemlig Olsens kjæreste, Louis Eisner, et bilde av henne mens de to tilsynelatende var ute på tur før helgen. Bildet ble delt på Instagrams historiefunksjon, og viste 35-åringen har en drink i den ene hånden og en machete i den andre.

Ifølge Fox News hadde to med seg macheten for å kunne fjerne busker i uoverkommelig terreng på turen.

Les også: – Jennifer Lopez og Ben Affleck tar forholdet ett steg videre: Blir samboere

«Mood»

Bildet har ikke gått upåaktet hen i sosiale medier, der flere Twitter-brukere har delt humoristiske innlegg om Olsen.

En «tror» kjendistvillingen er på vei for å redde Britney Spears fra vergemålet hennes, mens en annen ser på henne som sommerinspirasjon.

Les også: Norske Daniel Stisen får internasjonal anerkjennelse: – Det største jeg har gjort

Ønsket å skape noe eget

Som nevnt tidligere trakk Olsen-tvillingene seg tilbake fra rampelyset etter suksessen fra TV, for å heller fokusere på moteverden.

Men i forbindelse med 15-årsjubileet for klesmerket deres, stilte tvillingene opp i et sjeldent intervju med i-D Magazine forrige måned.

Der avslørte tvillingene hvorfor de trakk seg så brått tilbake fra rampelyset.

– Vi ble oppdratt til å være tilbaketrukne, sa Mary-Kate Olsen på spørsmål om hvorfor hun og søsteren også har valgt en diskret og tilbaketrukket rolle i arbeidet med klesmerket sitt.

I intervjuet forteller tvillingene at de av samme grunn bevisst har holdt navnet sitt unna klesmerket.

– Vi ønsket ikke å være noen frontfigurer av merket. Vi ønsket ikke engang å fortelle til folk at det er oss som står bak, sier Ashley Olsen og fortsetter:

– Det handler egentlig om produktet, og i så stor grad at vi stilte oss spørsmålet: «Hvem kan fronte dette slik at vi slipper å gjøre det».

Videre forteller de berømte tvillingene at de ønsket å skape noe eget da de sluttet med TV, og at de ville være kjent for noe annet enn rollene de hadde spilt. Slik ble «The Row» født.