At den verdenskjente Kardashian-familien stadig vekker oppsikt, er ingen hemmelighet.

Gjennom sin egen serie «Keeping up with the Kardashians» får følgerne et unikt innblikk i deres glamorøse og tidvis dramatiske liv. Med sitt kanskje noe voldsomme forhold til utseendet, tilgang på midler og kontakter, imponerer, inspirerer - men også provoserer søstrene til stadighet sine millioner av følgere i sosiale medier.

Denne gang er det den mellomste søsteren Khloé Kardashian (35) som får påpakning fra fansen.

Anklages for heftig redigering

Mandag kveld delte den 35 år gamle realitystjernen et bilde av seg selv på Instagram.

– God mandag! Dette er et gammelt bilde, men jeg liker det, skriver hun til et bilde av seg selv som ble tatt for noen år siden.

At bildet i seg selv er et gammel bilde, bryr fansen seg lite om. I kommentarfeltet koker det derimot over av kritikk mot hvordan Khloé Kardashian ser ut. Flere mener at hun er nærmest ugjenkjennelig på bildet, og anklager superstjernen for å ha redigert bildet.

Ifølge utenlandske medier, som blant andre Mirror og The Sun, er fansen i furore over at hun skal ha redigert seg så voldsomt at nesen er blitt tynnere, kinnbena mer tydelige og huden unaturlig jevn.

Stengte kommentarfeltet

Ifølge Mirror tok kommentarfeltet helt av, slik at Kardashian så jeg nødt til å stenge det.

Nå er det nemlig ikke mulig å legge igjen en kommentar til bildet.

Ifølge The Sun skal også flere av fansen anklaget superstjernen for å ha redigert seg så kraftig for å likne mer på søstrene Kylie og Kendall Jenner.

Siden fansen ikke lenger får kommentere under bildet, har de tatt til Twitter for å diskutere bildet de mener er svært så oppsiktsvekkende.

– Er det bare meg eller har Khloé Kardashian gjort noe med ansiktet sitt? Dette er ikke en hat-kommentar. Jeg digger Khloé, hun er ekte, men det er noe veldig annerledes med denne selfien, skriver en blant annet, ifølge The Sun.

Andre hevder også at stjernen skal ha operert nesen.

Selv har ikke Khloé Kardashian kommentert tilbakemeldingene.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Khloé Kardashian har stengt kommentarfeltet på Instagram etter mye kritikk fra fansen.

I mars delte 35-åringen et bilde av seg selv i en glitterdrakt på vei opp en trapp, da fansen hamret løs på tastaturet.

Den gangen mente kritikerne at hun hadde tatt det for langt, og at hun hadde redigert bildet så mye at proporsjonene på kroppen ikke lenger stemte. Hodet så alt for stort ut for den tynne kroppen.

«Photoshop fail» var gjennomgangstonen i kommentarfeltet før hun stengte muligheten for å kommentere.

Heller ikke den gang kommenterte Khloé Kardasian kritikken.