I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendisnyhetene og virale trendene fra inn- og utland akkurat nå.

Skal vi tro russiske medier har en russisk sykepleier havnet i trøbbel med sykehusledelsen etter at et bilde av henne har gått viralt.

Kilden er den russiske lokalavisen Tulskie Novosti i byen Tula, om lag 20 mil sør for Moskva. Avisen skriver at redaksjonen fikk tilsendt bildet fra en pasient på det regionale sykehuset i byen.

Ifølge avisen er bildet tatt på en avdeling kun for menn, men at ingen av pasientene «skal ha klaget», ifølge tipseren. Det skal derimot sykehusledelsen, som refset sykepleieren for brudd på uniformsregler, skriver den statseide avisen Rossiyskaya Gazeta, en av landets største aviser.

Sykepleieren skal ha forklart at hun ikke visste at beskyttelsesdrakten var så gjennomsiktig, og at hun hadde tatt av seg uniformen under på grunn av varmen.

Bildet er omtalt i de største avisene i Russland og andre medier verden over. Det er likevel en grei tommelfingerregel å ta historiene bak slike virale bilder med en klype salt. BBC-journalisten Alistair Coleman – som analyserer feilinformasjon og falske nyheter – skriver imidlertid at nyheten ser ut til å være ekte.

Her er et annet bilde av kvinnen, hente fra Instagram:

- Vil gi sykepleieren modelljobb

I alle tilfeller har bildet blitt en viral hit, og Tulskie Novsti skriver i en oppfølgende artikkel at kvinnen nå skal ha blitt tilbudt en modellkontrakt fra en undertøysprodusent.

Sykepleieren på bildet, er ifølge Daily Mail blitt identifisert som Nadia, og er 23 år gammel. Sjefen for undertøysmerket Miss X, Anastasia Yakusheva, ønsker nå å gi den 23 år gamle sykepleieren en jobb.

- Vi ønsker at sykepleieren i Tula skal bli modell for vårt undertøysmerke, sier hun ifølge avisen.

Kvinnen selv har ikke kommentert hendelsen.

Bildene har naturlig nok også blitt en snakkis på sosiale medier, noe som har ført til at noen også har tegnet opp et design for antrekket sykepleieren gikk med og delt det på Twitter:

Har fem barn med tre kvinner – blir seksbarnsfar med ny kone

Det er litt over et år siden skuespiller Jude Law (47) giftet seg med Phillipa Coan (32), og nå ser det ut til at de tar forholdet ett steg videre.

Paparazzifotografene i London har fotografert paret på handletur søndag, og det ser veldig ut som Coan venter barn, i alle fall. Samtidig ser Law rimelig fornøyd ut der han vandrer gatelangs med sin kone, så vi kan vel kanskje anta at han er faren?

Dette blir Coans første barn - og Laws sjette.

Den populære skuespilleren har nemlig barn med tre ulike kvinner. Fra 1997 til 2003, var han gift med Sadie Frost (54), og de har tre barn sammen: Rafferty (23), Iris (19) og Rudy (17).

I tillegg har han en datter med modellen Samantha Burke (35), Sophia (10), og en datter med musiker Cathrine Harding (29), Ada (5).

Paret har ikke kommentert saken selv, men Law skal ifølge Daily Mail ha uttalt at han - tross sin status som fembarnsfar - er klar for flere.

Vil feire kroppens funksjon

Rumer Willis, datteren til Bruce Willis og Demi Moore, har vekket oppsikt etter hun delte et bilde av seg selv i undertøy fra Kim Kardashians SKIMS-kolleksjon.

«Dette er et innlegg hvor jeg verdsetter kroppen min, fordi jeg mener det er viktig å feire seg selv. Ikke fordi vi har gått ned i vekt eller fordi vi er en viss størrelse eller fordi vi har tatt et bilde av oss selv hvor vi tror vi ser ut på en måte som aksepteres av alle,» skriver Willis.

Kjendisdatteren skriver at hun ønsker å bli flinkere til å sette pris på kroppens funksjon - ikke kritisere måten den ser ut på.

«Kroppen min gjør så mye for meg - og jobber så hardt for meg. Men som regel får den bare høre alt som er galt med den. Hva den mangler og hva det er for mye av. Det er altfor ofte min feil at det er slik».

Takketale til panneluggen

Skuespiller Sarah Hyland har gått fra brunt til rødt - og sånt blir det overskrifter i Fox News av.

«Jeg har gjort dette selv - og er veldig stolt,» skriver skuespilleren.

Men enda mer oppsiktsvekkende innenfor hår/kjendis-segmentet, må være Britney Spears sin takketale til sin egen pannelugg.

«Jeg sluttet med pannelugg i tredjeklassen og husker det som det var i går. Det var en stor greie å skulle vise frem panna mi. Bare pene mennesker i sør kunne gjøre det, og jeg følte meg aldri pen nok til å være en av dem,» skriver Spears.

Etter å ha hatt et møte med et modellbyrå, som endte i avslag fordi hun «ikke var pen nok», ifølge seg selv, bestemte hun seg for å droppe panneluggen likevel.

«Jeg vet jeg ikke så bra ut, men jeg gjorde det fordi jeg trodde det fikk meg til å se kul ut - og siden har jeg stort sett hatt håret på den måten,» skriver hun, og avslutter:

«Folk velger ulike måter å beskytte seg selv på. Når jeg drar panneluggen fremover føler jeg meg beskyttet. Nesten som om jeg er i tredjeklasse igjen.»

Mister tenner

Tiktok har tatt verden med storm - spesielt under koronakrisen, når folk har sittet hjemme med litt for mye fritid.

Nå er det artisten Jason Derulos siste Tiktok-video som tar av, men ikke fordi det er så voldsomt imponerende - heller smertefullt å se på.

Derulo gjør nemlig et forsøk på å spise en maiskolbe av en elektrisk drill, og det går på ingen som helst måte etter planen.

«Ikke prøv dette hjemme,» skriver Derulo - som nå er et par tenner fattigere.