Se video – Derfor «forsvant» Anna Rasmussen:

Fire kjendiser har til nå reist hjem fra «Camp kulinaris», men i mandagens episode fylles kjøkkenet i Portør opp igjen.

Da ankommer nemlig årets tre utfordrere: Anna Rasmussen, Benedicte Adrian og Ole Klemetsen.

Les også: Sex på «Camp Kulinaris»: – Jeg trodde jeg skulle spille inn et familieprogram

Førstnevnte gjør med det TV-comeback etter flere år ute av rampelyset. Den tidligere bloggeren har ikke vært å se på skjermen siden hun var med i «Bloggerne» i 2018, og håper deltakelsen i programmet kan åpne for flere TV-muligheter.

– Jeg er ikke så flink på kjøkkenet, det skal jeg ikke legge skjul på, så jeg tenkte det var gøy å være med for å lære. Og ikke minst er jeg med for å utfordre meg selv til å være med på TV igjen, i og med at det er så utrolig lenge siden sist, sier Anna Rasmussen til Nettavisen om hvorfor hun nå takket ja.

Les også: Amalie Snøløs trekker seg fra «Camp kulinaris» etter syreskader og legevaktbesøk

– Så jeg håper det blir mer TV fremover. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å være med på «Skal vi danse», så hvis jeg blir spurt igjen så vil jeg absolutt være med på det, legger hun til.

Rasmussen skulle egentlig være med i dansekonkurransen i 2017, men trakk seg før første sending.

– Tror de savnet meg mer

Anna Rasmussen er trebarnsmor, og venter for tiden sitt fjerde barn med ektemannen Jan Lossius – som ble værende hjemme med barna mens kona kokkelerte på TV-kjøkkenet.

– Det gikk egentlig veldig greit, de har blitt såpass store at de klarer seg selv hjemme med Jan. Jeg savnet dem selvfølgelig, men jeg tror kanskje de savnet meg mer – for jeg var jo så opptatt med alt det som skjedde her, sier hun og ler.

Les også: Ut mot produksjonen etter syre-sjokk på «Camp kulinaris»: – Ikke holdbart

Selv beskriver hun seg som «litt under middels» god til å lage mat, og hun legger ikke skjul på at hun kanskje har vært med i enkelte opphetede diskusjoner i løpet av årets sesong.

– Jeg liker ikke når det er mye stress og drama og ting jeg ikke kan. Da blir jeg den verste versjonen av meg selv. Og jeg er involvert i litt drama underveis, for jeg går ikke akkurat stille i gangene hvis jeg er uenig i noe, slår Rasmussen fast.

Erfaring fra «Masterchef»

Rasmussen ankommer som nevnt «Camp kulinaris» i mandagens episode, sammen med Benedicte Adrian og Ole Klemetsen. Adrian takket ja til deltakelsen fordi hun elsker mat og alt som følger med det, forteller hun til Nettavisen.

– Jeg elsker å lære om mat og lære å lage gode retter, sier hun, og legger til at hun trivdes godt da hun deltok i et annet matlagingsprogram, nemlig «Masterchef» på TV3, i 2015.

Les også: Slått ut av «Camp kulinaris»: – Litt fylleangst

– Så jeg har møtt Kjartan (Skjelde, mentor i «Camp kulinaris», journ.anm) før, og det var både spennende og gøy.

Adrian legger imidlertid ikke skjul på at konkurransen krever mer enn det hun gjør på kjøkkenet ellers i hverdagen.

– Jeg er jo vant til å lage mat sakte. Ha det som terapi og kose meg med det. Sånn var det ikke her, sier Adrian og ler.