Se video! Få en sniktitt og bli bedre kjent med de nye «Paradise Hotel»-deltakerne:

Den etterlengtede sesong 14 av det mye omtalte realityprogrammet «Paradise Hotel» er rett rundt hjørnet. Mandag 7. juni har det skandaleombruste realityprogrammet premiere på TV3 og Viaplay.

– Vi har en fantastisk cast denne sesongen. Seerne kan glede seg til å møte en energifull gjeng fra hele Norge. Her kan man vente seg spill, humor og masse dramatikk. Samtidig er det lagt opp til en del tvister underveis som deltakerne virkelig får brynt seg på, lover programredaktør i NENT, Marius Rønnekleiv.

Les også: Slo Karsten Warholm på løpebanen for fem år siden – Nå sjekker han inn på «Paradise Hotel»

For 14 år på rad er det Triana Iglesias som skal lede programmet. Tidligere denne uken kunne Nettavisen røpe fire av de første deltakerne som skal sjekke inn på det solfylte hotellet i Mexico, og nå kan de resterende deltakerne endelig røpes.

I løpet av de neste ukene skal de kjempe om hverandres gunst, om å styre spillet og selvsagt om å stå igjen som vinnere med kula i hendene. Hvem stikker av med en halv million kroner?

Bli bedre kjent med de nye «Paradise Hotel»-deltakerne som er med i sesong 14 av «Paradise Hotel»:

Solveig M. Messel (20):

Fra: Kristiansand
Yrke: Barnehageassistent, butikkmedarbeider og student
Instagram: @solveigmessel

Solveig er en jente fra Kristiansand som liker å trene og som er glad i gutter. Helt siden hun var 10 år gammel har hun fulgt med på «Paradise Hotel» og har siden den gang hatt en drøm om å delta selv.

– Jeg har alltid sagt at jeg skal være med. Nå er jeg endelig gammel nok så da måtte jeg bare søke for å se om jeg kom med. I tillegg gjør jeg ikke så mye nå på grunn av koronapandemien, så det passet perfekt, sier Solveig til Nettavisen.

Den 20 år gamle Kristiansand-jenta skyr ikke drama, men fyrer heller ikke opp uten ordentlig grunn. Hun er med for å vinne, og er villig til å gjøre absolutt alt for at det skal skje.

– Hvis man må ligge seg til seier, så må man det. Befinner jeg meg i en situasjon der jeg holder på å ryke, så gjør jeg det som skal til for å få guttene rundt lillefingeren, sier Solveig og er fast bestemt på at finalekulen skal knuses i bakken hvis hun havner i en finale.

Solveig er i utgangspunktet en kjærestejente, men har ikke sjekket inn på hotellet for å finne kjærligheten. Dukker derimot drømmemannen opp er hun likevel åpen for å bli forelsket.

– Drømmemannen min er høy. Egentlig bare høy. Så lenge han er høy og litt trent. Han må jo være snill, men høyde er viktig for meg. Det tenner meg, sier Solveig som har vært singel i litt over et år.

Marius «Santos» Osmundsen (22)

Fra: Klepp
Yrke: Arbeidsledig
Instagram: @marius.santos

Marius, eller Santos som han blir kalt, hadde imidlertid ingen plan om å være med på reality-TV. Santos er nemlig akkurat ferdig på skolen og hadde sendt inn en søknad som oljearbeider på en offshore-fabrikk, men endte heller opp med å bli overtalt til å bli med på «Paradise Hotel».

– Jeg meldte meg i bunn og grunn på som en «joke». Det var bare tull. Jeg tror jeg skrev to eller tre setninger i søknaden min og sendte ved et par bilder, så ringte de meg opp igjen og ba meg skrive litt mer om meg selv fordi det virket interessant, ler Santos.

Selv om det i utgangspunktet ikke var planen å være med på «Paradise Hotel» er han nå overbevist om at det blir en opplevelse uten om det vanlige.

– Nå er jeg med for å vinne. Jeg har jo en vinnerskalle, så jeg tenker å ta det helt til topps. Ta med en liten pengepremie, solbrun hud, gode venner og minner for livet med meg hjem, sier Santos og mener at det hadde blitt for dumt om han hadde takket nei til muligheten.

– Man sier ikke nei til en gratis ferie midt under en pandemi, ler han.

Victoria L. Langfjell (23)

Fra: Mo i Rana
Yrke: Arbeidsledig
Instagram: @victorialovise

Under koronapandemien ble Victoria Langfjell permittert i jobben på Hurtigruta, og en deltakelse i «Paradise Hotel» fristet nok til at hun sa opp hele jobben.

– Jeg tenkte at det er veldig lite å gjøre i koronatiden, så da tok jeg muligheten jeg fikk. «Paradise Hotel» har vært en drøm siden jeg var liten, så det ble en mulighet å ta nå, sier Victoria til Nettavisen.

Den 23 år gamle nordlendingen er ikke bare med for å vinne. Hun har nemlig lyst til å satse på en karriere i sosiale medier og håper deltakelsen kan gi henne eksponeringen hun trenger for å komme i gang.

– Jeg håper deltakelsen kan gi meg en enklere start. Så får vi se hva jeg gjør ut av det når jeg kommer hjem, sier Victoria.

Victoria beskriver seg selv som en utadvendt jente som skaper stemning. Hun lager gjerne litt drama hvis det må til, og er overbevist om at det kommer til å smelle inne på hotellet. Hun håper at det er flere deltakere som har meldt seg på for å spille spillet, og vil helst ikke ha med noen som er ute etter å finne kjærligheten.

Selv har hun stort sett hatt kjæreste hele livet, men har store planer om å være singel en god stund fremover.

– Jeg har hatt kjæreste hele livet, nesten helt siden jeg var født. Jeg føler dette er mitt skritt ut i singellivet der jeg for første gang kan tenke litt på meg selv, sier Victoria.

Christopher Andreas Kristiansen Åsheim (24)

Fra: Trysil
Yrke: DJ
Instagram: @chritleaf

Trysil-gutten Christopher er ifølge han selv ingen typisk «Paradise Hotel»-deltaker, men synes deltakelsen fristet for mye til å takke nei.

– Jeg fikk en melding på Instagram om jeg kunne tenke meg å være med og det har jo ikke vært med noen fra Trysil på sånne sjuke greier som dette, så jeg tenkte at jeg måtte gjøre det. Få en gratis ferietur, og ferietur er «top noch», så jeg «bailet» ass, sier Christopher til Nettavisen da vi møtte han i Mexico før innspillingen.

Allerede etter en dag langs solkysten i Mexico har Christopher rukket å bli solbrent, og har basert på den opplevelsen lagt en tydelig strategi for resten av oppholdet.

– Jeg smurte meg med solfaktor 50, kids-versjonen, og fire lag. Etter to timer var jeg ferdig, så jeg må finne meg en partner som er god til å smøre. Det er det første jeg skal spørre etter. Hun trenger ikke være noe fin eller noe, bare jævlig god til å smøre, ler Trysil-gutten.

Det skal imidlertid ikke være noe problem ettersom han ifølge seg selv pleier å ta damene på andreinntrykk.

– Jeg er en liten klovn. Jeg er en jovial fyr, men jeg har mine sider, jeg også. Jeg er jo fra Trysil, så hvis noen peller meg på nesa så er jeg ganske fort oppe og nikker på å svare, sier Christopher.

Emmelie Strand (20)

Fra: Sarpsborg
Yrke: Arbeidsledig
Instagram: @emmeliestraand

20 år gamle Emmelie Strand er derimot ikke med for å vinne. Hun er med for opplevelsen sin skyld, men vil likevel forsøke å være med lengst mulig for å få mest mulig ut av oppholdet.

– Jeg har en taktikk om å være på lag med alle så langt det lar seg gjøre, også kan jeg heller vise mitt sanne jeg mot slutten, sier Emmelie til Nettavisen.

Til vanlig er Emmelie en som kanskje fyrer opp og står i dramaet, men det har hun altså tenkt til å legge fra seg hjemme i Norge så langt det lar jeg gjøre. Uten om det har hun ikke lagt noen retningslinjer for seg selv.

– Jeg har ikke noe mot å ha sex på TV. Til syvende og sist er det meg og partneren som bestemmer om vi vil det. Det er jo det mest naturlige i verden. Mamma hadde først et ønske om at jeg ikke skulle, men hun sa at hun skulle støtte meg uansett, sier Emmelie.

Drømmemannen er en som er høy, mørk i håret og veldig snill.

– En som behandler meg bra. Jeg håper det sjekker inn en sånn en. Jeg er åpen for å forelske meg på TV. Jeg blir veldig fort betatt, innrømmer hun.

Markus Nikolai Grønberg (22)

Fra: Bodø
Yrke: Personlig trener
Instagram: @maarkusnikolai

Markus er også en av de deltakerne som ramlet litt inn på «Paradise Hotel». Den 22 år gamle muskelbunten fra Bodø hadde egentlig en plan om å bli en ettertraktet PT, men planen ble lagt på is da Norge ble nedstengt som følge av koronapandemien.

– Det er nå sånn det ble. Jeg får ta det litt opp igjen når jeg kommer hjem, sier Markus til Nettavisen og er overbevist om at deltakelsen også vil hjelpe han med en «boost» i karrieren når han kommer hjem.

Ifølge Markus er han en blanding mellom de tidligere «Paradise Hotel»-deltakerne Lord Audun og Grunde. Han elsker å ligge og sole seg, noe som visstnok var hovedgrunnen til at han takket ja.

– Hovedgrunnen til at jeg kom hit var for å få en god brunfarge, ja. Også er jeg en lættis type som samtidig kan ta det litt med ro. Jeg er en fin blanding, hevder han selv.

Selv om Marcus liker seg best under sola der han tar det helt med ro, er han på plass i Mexico for å vinne også.

– Jeg har planen klar, men jeg jeg må være litt mystisk. Jeg kan ikke si hva planen min er eller om jeg kaster kula, sier han.

Kristoffer Lundin (29)

Fra: Tromsø
Yrke: Motedesigner
Instagram: @krkristoffer

Nordlendingen Kristoffer er den eldste deltakeren som er med i årets sesong av «Paradise Hotel», noe 29-åringen ikke ser på som en ulempe.

– Jeg er litt sånn «whatever». Så lenge man er snill og grei så kan man gjøre hva man vil. Jeg har livserfaring som kan komme godt med, sier han.

Kristoffer har også erfaring fra tidligere TV-produksjoner. Mange kjenner han kanskje igjen fra Discovery-serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» som gikk på TV i fjor, der han forsøkte å kapre kjendisstylist Jan Thomas (54) sitt hjerte.

Etter deltakelsen ble han også nominert til en Gullruten pris for Årets deltaker, men det var imidlertid Harlem Alexander (33) som kapret selve hjertet til Jan Thomas. Kristoffer har heller ikke noen forventninger om å møte drømmemannen på «Paradise Hotel».

– Jeg tror ikke drømmemannen min finnes. Jeg liker så mye forskjellig. Jeg blir alltid overrasket over meg selv hver gang jeg blir forelsket. Så vi får se, men jeg tviler på at det skjer her, sier Kristoffer som i hovedsak takket ja til deltakelsen for opplevelsen sin skyld.

– «Paradise» er jo ikonisk, så når de spurte meg kunne jeg ikke si nei. Det hadde vært hyggelig å vinne litt penger, men det er ikke derfor jeg er her, sier han.

Kristoffer kjenner også godt til Mexico ettersom han har bodd der tidligere i livet.

– Jeg pleier å dra ned til akkurat dette området sånn en gang i året. Jeg var redd det ikke ble noe av nå på grunn av korona - men så fikk jeg meg en tur likevel!

Ludvig Dyreng (22)

Fra: Mjøndalen
Yrke: Student
Instagram: @ludvigdyreng

Ludvig er en av flere drammensere som har takket ja til en deltakelse i «Paradise Hotel». Denne drammenseren, som nærmere bestemt er fra Mjøndalen, sjekker imidlertid inn med en hemmelighet.

Han er nemlig sendt inn på luksushotellet av den tidligere Mjøndalen-spilleren og VGTV-profilen Mads Hansen på oppdrag for programmet Spårtsklubben.

– Jeg er blitt sendt hit for å lage litt ekstra krydder på TV, for de ser vel på meg som en kar som kan drive litt gjøn, sier Ludvig til Nettavisen.

Med seg har han nemlig en god del effekter og en liste med ting som han må utføre under oppholdet på hotellet - uten at de andre deltakerne vet om det.

– Jeg har blant annet fått med meg en prompespray, som jeg skal sprute inne på rommet til partneren min uten at hun ser det. Og hvis jeg krangler med noen må jeg også sprute på den personen. Den lukter så inni helvetes dritt. Jeg har testet den hjemme før jeg dro, og den lukter som om du har satt deg på ramma etter en dag på hardfylla, ler Ludvig.

I tillegg har han med seg en rekke utfordrende klesplagg og liknende som han må bruke med stolthet, uten å gjøre noe poeng ut av.

– Du er fra Mjøndalen, var det derfor du ble valgt ut?

– Nei, det tror jeg ikke har noe med saken å gjøre i det hele tatt. Om jeg er fra Mjøndalen, eller ikke, så er jeg meg selv. Jeg pleier å holde på sånn hjemme med vennene mine også, sier Ludvig.